Новость из категории: Новини

Навколо Глухова не вщухають обстріли

Ворог не перестає нищити інфраструктуру та житло по селах колишнього Глухівського району. Так цієї середи жорстокого обстрілу знову зазнав Студенок. Там зокрема уражено лінію електропередач та низку приватних осель. Того ж дня в Улановому внаслідок розривів реактивних снарядів спалахнув житловий будинок, а ще в десяти – повилітало скло з вікон. Вранці наступного дня прилетіло по Старикову. Місцеві, з якими вдалося поспілкуватися розповіли про сильний обстріл, через який довго мусили ховатися в укриттях. На жаль, одному з їх односельців, який зустрів приліт на своєму городі не пощастило – його забило осколком.

 Навколо Глухова не вщухають обстріли

Виконуючий обов’язки голови ОВА Тарас САВЧЕНКО стверджує, що останніми днями Сумщина мала рекордну кількість обстрілів, зазначаючи наступне:

- … зафіксували 27 обстрілів прикордонних територій Сумщини, це загалом понад 170 приходів — стріляли росіяни з-за кордону, з РФ, із танків, артилерії, РСЗВ та мінометів.

Ми бачимо кілька причин щодо зростання цих обстрілів. Загалом, вони вже посилились десь місяць тому — коли почалась активізація ворога на сході, мета — утримувати тут певні угруповання сил оборони на кордоні із Сумщиною. Також пов'язуємо вчорашні обстріли із учорашніми подіями в Брянській області. Агресор відпрацьовує картинку для своїх пропагандистських каналів, відтак посилює обстріли прикордонних громад, у тому числі на Сумщині.

Вл. інф. + СумОВА та ОК «Північ»



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости