Новость из категории: Новини з відео / Спорт

У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини" + відео

У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини" + відео

Юні каратисти з Глухова, Шостки та Сум боролись за "Кубок Гетьманщини”. Змагання відбулися 25 березня у місті Глухів. Організатор змагань Ігор Кучер розповів, що змагання традиційні й проходять вже п’ятий рік поспіль. "Відкриті змагання з карате Водокай. На даний час у нас виступає 120 учасників: дві команди з міста Суми, команда Глухова, Шостки та Шосткинського району: Ямпіль та Свеса”, - пояснив організатор змагань Ігор Кучер. У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини"

У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини" + відео

Павло Дубінін приїхав до Глухова з обласного центру. Чоловік, який є головним суддею змагань з карате у нашому регіоні, відзначив високий рівень підготовки місцевих спортсменів. "Я вперше на цих змаганнях, але знаю, що вони мають щорічний статус. Мене приємно здивував рівень підготовки спортсменів. Хоч я і знав, що каратисти з Глухова та Шостки демонструють високий рівень на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях”, - сказав головний суддя змагань Павло Дубінін. У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини" Фото: Суспільне Суми Марія вболівала за свого сина. За її словами, змагання з карате в Глухові проходять часто.

У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини" + відео

"Ми постійно їздимо на змагання, але зараз в Глухові вони проходять частіше, ніж до війни. Мабуть, у зв’язку з ситуацією в Україні ми частіше виступаємо тут. Добре, що приїжджають спортсмени з інших клубів, адже це можливість для дітей перевірити себе, для нас це нова практика, новий рівень”, - розповіла мама учасника Марія. У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини"
 
А пані Оксана вболівала за онука Єгора, в активі якого "золота” та "срібна” медалі. "До змагань ми тренувалися тричі на тиждень, проводили індивідуальні тренування. Завдяки тренеру у нас все виходить, онук задоволений. В ката у нього було чотири суперники, в куміте - три, на жаль, здебільшого це були вихованці нашого клубу, але нічого, вийшло велике тренування”, - поділилися враженнями бабуся учасника Оксана. У Глухові на Сумщині провели обласний турнір з карате "Кубок Гетьманщини" Софія з Ямполя стала переможницею глухівських змагань з ката. Дівчина змогла вибороти перше місце попри те, що вимушена тренуватися сама - тренер спортсменки вже рік перебуває в армії. "У мене перше місце з ката, в категорії дівчата 12-13 років. Я сама тренувалася вдома, багато разів повторювала свій виступ”, - розповіла переможниця змагань Софія. Організатор турніру Ігор Кучер зазначив, що зараз місцеві спортсмени готуються до обласних змагань, а в кінці травня Глухів знову прийматиме місцевий турнір.
 
Фото: Суспільне Суми
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости