Новость из категории: ---

На Глухівщині ювенальні поліцейські провели заняття для школярів

Інспектор сектору ювенальної превенції спільно з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та вихователем з безпеки завітали до навчально-виховного комплексу в Березівській територіальній громаді.

На Глухівщині ювенальні поліцейські провели заняття для школярів

 

Правоохоронці та рятувальники провели заняття для школярів. Обговорювали питання та проблеми з мінної безпеки, пожежної безпеки, безпеки на дорозі, надання домедичної допомоги, а також план дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Під час заходу діти ознайомилися з різновидами вибухонебезпечних предметів, алгоритмом дій при їх виявленні, потенційними місцями розташування та можливими наслідками у результаті нехтування правилами поведінки з ними. Також інспектор нагадав дітям про Правила дорожнього руху, права та обов’язки пішоходів.

 

Та закликав бути особливо обережними під час перетину проїзної частини в темну пору доби, або в умовах недостатньої видимості. Крім того, поліцейський наголосив про важливість наявності на одязі чи рюкзаках світлоповертальних елементів. У темну пору доби або під час негоди вони роблять громадян більш помітними на дорозі. Під час зустрічі правоохоронці разом з дітьми детально обговорили всі питання, тим самим перевірили рівень знань школярів. Малеча була зацікавлена в розмові, а також отримала багато корисної інформації.

 

Відділ комунікації поліції Сумської області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости