Новость из категории: Новини

«КЛАСИ БЕЗПЕКИ» вже працюють в громаді

З метою виховання у підростаючого покоління базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної безпеки, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, у 9 закладах загальної середньої освіти та міському центру позашкільної освіти створені «класи безпеки».

«КЛАСИ БЕЗПЕКИ» вже працюють в громаді

Спільно з фахівцями відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Шосткинському району у Глухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Глухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, Баницькому НВК:ДНЗ-ЗОШ І-ІІІ ступенів та Глухівському МЦПО відбулося відкриття класів безпеки, у ході яких діти отримали знання про власну безпеку.

«КЛАСИ БЕЗПЕКИ» вже працюють в громаді

Перші уроки проведені працівниками ДСНС разом з поліцейськими та завідувачем навчально-консультативного пункту м.Глухів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки та життєдіяльності в Сумській області. У інтерактивній формі дітям роз’яснили правила пожежної та мінної безпеки, порядок дій за сигналом повітряної тривоги. Також під час заходів, школярам пропонували взяти участь в опитуванні, щоб долучитися до Всеукраїнського громадського руху «Дружин юних рятувальників-пожежних». «Класи безпеки» обладнані інтерактивними засобами та містять тематичну поліграфічну продукцію, розроблену ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, яка допомагатиме дітлахам краще засвоювати важливі знання.
 
Відділ освіти Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости