Новость из категории: Інформація

⚡Сумщина Ситуація на прикордонні станом на 21.00 26 квітня 2023

Протягом дня росіяни здійснили обстріли прикордонних громад – Білопільської, Есманської, Юнаківської, Шалигинської та Середино-Будської. Зафіксовано 100 прильотів з міномету, артилерії та АГС. На жаль, є руйнування.

⚫Середино-Будська громада: з боку рф зі ствольної артилерії здійснено обстріл громади – 15 прильотів. Також ворог обстрілював громаду з РСЗВ «Град» - 4 прильоти. Крім того, з гелікоптеру по м. Середина-Буда випущено чотири некерованих ракети. Внаслідок авіаудару пошкоджено чотири житлові будинки.
⚫Есманська громада: зафіксовано 7 прильотів з міномету. Внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок місцевого жителя та надвірні будови.
⚫Юнаківська громада: 18 мін росіяни скинули на територію громади. За результатами одного з обстрілів (4 прильоти) поранень зазнали двоє жителів с. Басівка. Поранених доставлено до лікарні. Крім того, на території громади підірвався на міні трактор. Внаслідок вибуху у тракторі пошкоджено обладнання та вибито шибки. Тракторист тілесних ушкоджень не отримав. ▪️Білопільська громада: 15 прильотів з міномету та 30 пострілів з АГС.
⚫Шалигинська громада: з території рф здійснено артобстріл – 2 прильоти. Внаслідок обстрілу пошкоджено два житлових будинки.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости