Новость из категории: Інформація

❓ Хто отримує допомогу з 10 травня

Починаючи із середи, 10 травня, продукти гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН почнуть отримувати  жителі Глухова віком 65 років і старші (1958 рік народження - повністю, незалежно від місяця народження). 

❓ Хто отримує допомогу з 10 травня

'

Щоб уникнути зайвої напруги, просимо громадян не намагатись за будь-яку ціну отримати продукти у перший день, коли є великий ажіотаж. 

Прийшли і бачите чергу? Активісти вже пишуть списки на завтра і рекомендують приходити о 5 ранку? Спокійно ідіть додому чи на базар за розсадою, погуляйте з онуками. А похід за продуктами від Всесвітньої продовольчої програми ООН заплануйте  на завтра чи післязавтра. Всього вистачить. 

Видача продовжиться до кінця тижня. Ситуація постійно моніториться, тому за потреби видача може бути продовжена.

❓ Що варто знати?  Даний вид допомоги НЕ ОТРИМАЮТЬ вдруге ті пенсіонери, хто вже отримував ї раніше як представники інших категорій (родини з дітьми, люди з інвалідністю, малозабезпечені, родини військових тощо), починаючи з лютого місяця. 

У села громади продукти завозяться окремо, їхати спеціально за гуманітарною допомогою у місто не треба. 

ДЕ: Центр культури, вул.Героїв Небесної Сотні,3 з 9:00 до 15:00 (майте на увазі, що у волонтерів може бути маленька перерва на чай)

8-9 травня гуманітарний штаб не працюватиме з населенням, проводитиметься ревізія.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости