Новость из категории: Інформація

З 15 травня у Глухові тривалий час не буде газу.

Газовики замінять обладнання на газорозподільних мережах. Після виконання повного комплексу робіт на 30 об’єктах газової інфраструктури розподіл газу буде повністю відновлено. Фахівці АТ «Сумигаз» проводитимуть роботи з капітального ремонту газових мереж міста Глухів (сіл громади це не стосується). Тимчасово буде припинено розподіл газу ВСІМ споживачам.

З 15 травня у Глухові тривалий час не буде газу.

 Роботи розпочнуться з 8:00 ранку 15 травня.
‼️ УВАГА! Газовики просять всіх споживачів на період робіт перекрити в приміщеннях крани перед газовими приладами, аби не допустити аварійної ситуації ‼️ Пуск газу буде проводитись поетапно, окремими вулицями чи мікрорайонами. Тому важливо, щоб споживачі слідкували за оголошеннями газовиків, вуличкомів, старших будинків.
Як повідомив на апаратній нараді майстер служби експлуатації систем газопостачання АТ «Сумигаз» Віктор ГОРПИНЧЕНКО, на допомогу глухівським газовикам приїдуть колеги із Сум, Шостки, Кролевця та інших сусідніх міст. Це дозволить виконати швидко такі масштабні ремонтні роботи. За його словами, заміна важливого обладнання була запланована ще два роки тому. Попередньо планується все завершити до 22 травня.
Шановні споживачі газу! Будь ласка, підготуйтесь завчасно до відсутності газу, в тому числі подбайте про альтернативні варіанти приготування їжі, купання тощо.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости