Новость из категории: Новини

У Глухові створять локацію на ЧЕСТЬ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ російсько-української війни і демонтують пам’ятник Пушкіну

Ці та інші питання сьогодні були винесені для обговорення на засідання виконавчого комітету.
128312; Фотографії полеглих героїв будуть розміщені на колишній дошці пошани. Міський голова Надія ВАЙЛО зазначила, що з початку повномасштабного вторгнення росії загинуло 36 жителів Глухівської громади. На їхню честь після війни буде створено великий меморіал, обеліск чи пам’ятник, після консультацій з громадськістю облаштується Алея героїв. Але вже зараз в центрі міста ми маємо зробити локацію, де будуть вшановані всі наші герої.
128312; Члени виконкому погодили демонтаж пам’ятника Пушкіну у парку відпочинку. Після рішення депутатів міської ради його приберуть з громадського простору.
128312; Утворено оперативний штаб та затверджено перелік заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років в умовах воєнного стану.
128312; До числа службових квартир КНП «Глухівська міська лікарня» включено 3-кімнатну квартиру і прийнято рішення про надання службового житла одному із лікарів.
128312; Затверджено правила тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб в місцях їхнього компактного перебування на території міської ради. Основні вимоги: дотримання розпорядку, прийнятих морально-етичних норм спілкування, не вживання спиртного і наркотиків. Наразі можливістю отримати тимчасове житло скористались 29 осіб.
Всього розглянуто 18 питань.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости