Новость из категории: Новини

ПІДСУМКИ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

«Маємо думати про життя після війни і відбудову, про розвиток». Так Надія ВАЙЛО звернулась до членів виконкому під час розгляду питання про виділення коштів для водоканалу. Комунальне підприємство планує замовити проєктно-кошторисну документацію на капремонт 2,5 км водогону по вулиці Джерельній у Глухові, який через зношеність загрожує залишити все місто без води, та оновлення очисних споруд.
Члени виконавчого комітету після ряду уточнюючих запитань проголосували за поповнення статутного капіталу КП «Глухівський водоканал».

ПІДСУМКИ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Крім цього питання на виконкомі під головуванням міського голови було розглянуто ще 24. Серед них такі:
128310; Погоджено перейменування вулиці Рильський шлях у Глухові на Прикордонну. Остаточне рішення – за депутатами міської ради на найближчій сесії
128310; Внесено зміни до Програми підтримки добровольчого формування Глухівської територіальної громади №1 (заплановані кошти на поповнення аптечок, придбання пального тощо)
128310; Відкориговано тарифи на водопостачання та водовідведення. Що треба знати усім групам споживачів: вартість цих послуг залишається незмінною. Детальніше на сайті Глухівської міської ради https://hlukhiv-rada.gov.ua/.../6409-pro-koriguvannya-tarifu
128310; Затверджені плани заходів щодо підготовки річної звітності про виконання бюджету Глухівської міської територіальної громади за 2022 рік та організації виконання бюджету Глухівської міської територіальної громади у 2023 році, а також про складання бюджету на 2024 рік.
128310; Звільнено від сплати за харчування 9 вихованців закладів дошкільної освіти, які взяті на облік як ВПО.
128310; Надано одноразову грошову допомогу 29 жителям громади, які мають тяжку хворобу, скрутне матеріальне становище, потребують МРТ при онкології, постраждали від стихійного лиха тощо.
128310; Створено комісію з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду.
128310; Визначено перелік видів громадських робіт на 2023 рік, які виконуються особами, що перебувають на обліку Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості, а також порушниками та засудженими.
128310; Проаналізовано стан військового обліку на території Глухівської міської ради.
 
Рішення виконавчого комітету розміщуються на сайті Глухівської міської ради
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости