Новость из категории: Інформація

На засіданні виконкому Есманьської селищної ради розглянуто 33 питання, більшість з яких соціальної сфери

Під головуванням селищного голови Сергія МІНАКОВА відбулось чергове засідання виконавчого комітету Есманьської селищної ради, на якому розглянуто 33 питання, більшість з яких питання соціальної сфери.

Члени виконкому одноголосно прийняли рішення про виплату компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, про надання матеріальної підтримки жителям селищної ради, яким виповнилось 90 і більше років, про надання матеріальної допомоги на лікування, при народженні дитини та у зв’язку з призовом на строкову військову службу. Прийняті рішення, якими визначені переліки об’єктів, на яких порушники виконуватимуть суспільно корисні та громадські роботи, на яких засуджені виконуватимуть громадські роботи, та види таких робіт на 2022 рік.

Начальник відділення рекрутингу та комплектування 1 відділу Шосткинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Віталій Разя проінформував про підсумки проведення призову громадян на строкову військову службу на території Есманьської селищної ради з 1 жовтня до 31 грудня 2021 року. Також були визначені завдання з призову громадян на поточний рік. Члени виконавчого комітету утворили місцеву конкурсну комісію з оцінки та проведення конкурсного відбору проєктів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів бюджету Есманьської селищної ради часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у банківських установах, розглянули звіт про виконання бюджету Есманьської селищної територіальної громади на 2021 рік, схвалили проєкт Комплексної програми «Освіта Есманьщини у 2022-2024 роках» та обговорили інші питання.

 
Лариса Саботан, Есманьська селищна рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости