Новость из категории: Статті

Як обрати постачальника для виготовлення якісної сувенірної продукції

 

Щоб сувенір залишив по собі добру згадку, варто приділяти багато уваги якості виробу. Купуючи статуетку, брелок, нагрудний знак чи будь-який інший варіант у традиційному магазині можна без зусиль обрати виріб з бездоганними характеристиками. Сувенірну продукцію, що реалізується через інтернет-магазини, можна побачити хіба що в каталозі. І хоча асортимент сувенірів на сайтах досить великий, а ціні набагато нижчі, ніж у магазинах, потенційні покупці часто вагаються, не в змозі найти відповідь на питання стосовно якості представленого товару.

Основні вимоги до сувенірної продукції

Дослідження показали, що головною задачею сувенірів вважається добра згадка про компанію, з якою має асоціюватися виріб. Сувенірна продукція має нагадувати про найкращі враження, що були отримані на презентації компанії. Використання ексклюзивних статуеток, брелоків, значків або інших предметів, що можна називати сувенірами, дозволяє привертати увагу до компанії на довгий проміжок часу. Таким чином сувеніри стають пасивною рекламою, і своїм виглядом привертають увагу потенційних клієнтів.

Якість рекламного продукту має бути досить високою, бо саме вона буде асоціюватися з якістю товарів чи послуг компанії. Дешевий пластик чи матеріали невисокої якості, нестійке покриття чи погана шліфовка елементів створить негативну рекламу не виробникові рекламної продукції, а замовнику. Варто зазначити, що компанія-виробник має дотримуватися вимог щодо екологічності виробів. Це означає, що сувеніри мають бути безпечними для людей. Контроль якості продукції виробником для потенційного покупця має бути ознакою надійного постачальника.

Що потрібно знати про пошук виробника сувенірів

Ринок сувенірів з фірмовою символікою у сучасному світі займає досить високу сходинку. Недорогі та привабливі вироби, що можна віднести до сувенірної продукції, все частіше стають засобом просування торгової марки. Дослідження ринку та пошук постачальників сувенірної продукції для замовника на теперішній час є досить непростими завданнями. Проте це не означає, що для пошуку потрібно шукати певного спеціаліста.

Кожен з представників замовника може самостійно обрати компанію, що виготовляє сувеніри, орієнтуючись на:

  1. Зовнішній вигляд виробів. Найпростішим методом з усіх відомих є ознайомлення з позиціями у каталозі. Світлини, що зроблені з різного ракурсу, опис товару та його призначення, а також короткий відеоогляд допоможуть побачити та оцінити розміри виробу та якість його виконання. Дизайн сувенірів має викликати найкращі враження. Насамперед треба звернути увагу на матеріали, що використовуються, та зробити оцінку обробки елементів.
  2. Вартість виробу. Зовнішній вигляд товару варто розглядати у купі з ціною. Задля того, щоб зрозуміти співвідношення, варто проаналізувати декілька пропозицій з приблизно однаковими якостями.
  3. Відгуки про продавця (виробника). На сайтах можна прочитати відгуки про роботу інтернет-магазину, а також отримати додаткову інформацію від покупців, що робили замовлення товарів раніше. Найкращим варіантом стане замовлення товарів у компанії, що має власне виробництво. Це значно скоротить час між оформленням та виконанням роботи.
  4. Можливість прямого спілкування з виконавцями. Діалог з представником виробника дозволяє обрати дизайн продукції у процесі «живого» обговорення, гарантує індивідуальний підхід до вимог кожного клієнта та дозволяє останньому проводити контроль процесу роботи на різних етапах співпраці.

Якщо якість товару, його вартість та відгуки інших клієнтів компанії повністю влаштовують, то можна без вагань оформлювати замовлення. Щоб точно зрозуміти, чи підходить обраний виробник сувенірів, замовнику варто провести бесіду з представниками постачальника та визначитися з умовами та особливостями співпраці. Відкритий до діалогу менеджер, прозорі умови роботи та наявність гарантій виробника на товари — мають стати позитивним знаком.

Виробником, який гарантує якість сувенірної продукції та дотримується цінової політики, орієнтованої на широку аудиторію є «Герольдмайстер». Замовити будь-яку позицію з каталогу можна з доставкою з Києва у населені пункти на території України.

Індивідуальній підхід до кожного замовника, можливість виробництва потрібної замовнику партії сувенірної продукції та найкоротші терміни виготовлення виробів зі складним дизайном — це основні гасла політики компанії.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости