Новость из категории: Новини

У Глухові попрощались з Юрієм Приймачком + відео

У сквері Бортнянського і Березовського на колінах провели в останню путь мужнього воїна Юрія Петровича ПРИЙМАЧКА. Після прощання у місті траурна процесія поїхала у рідне село Героя - в Уздицю.

У Глухові попрощались з  Юрієм Приймачком + відео

Там загиблого земляка зустріли на колінах його односельці, друзі. 35-річний Юрій ПРИЙМАЧОК виріс у селі Уздиця в багатодітній родині. Займався спортом, тому після школи вступив до Путивльського педагогічного коледжу, де здобував фах вчителя фізкультури. Був студентом СумДУ, отримав диплом магістра у ГНПУ. Працював у силових структурах, згодом займався меблевим бізнесом.

У Глухові попрощались з  Юрієм Приймачком + відео

Жив у Києві. У перший день повномасштабного вторгнення Юрій записався у тероборону. Був у Бучі, Ірпені, Чорнобилі, Херсоні. Дякуємо Юрію за його свідомий вибір захищати Батьківщину, за мужність і сміливість. Він служив командиром зенітно-кулеметного відділення одного з артилерійських підрозділів. Воював під Бахмутом. Загинув молодший сержант Ю.П.Приймачок 22 травня поблизу н.п.Іванівське.

У Глухові попрощались з  Юрієм Приймачком + відео

Як сказав на похороні його побратим, Юрій був достойним воїном, підрозділ поніс велику втрату. Представники міської ради, військові, друзі, містяни схилили голови перед подвигом ще одного героя землі глухівської. Вічна слава загиблому! Нехай горить земля під ногами московських виродків, які зазіхнули на нашу мирну державу. Не буде катам українського народу прощення.
 
Глухівська міська рада
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости