Новость из категории: Новини

Загинув герой Сергій Жаксиликович ШАЛБАЄВ

Глухівська громада втратила ще одного ГЕРОЯ: у вирі запеклих боїв на Бахмутському напрямку загинув Сергій Жаксиликович ШАЛБАЄВ (14.05.1969- 9.11.2022)

Загинув  герой Сергій Жаксиликович ШАЛБАЄВ

 

?? «Буду землю гризти – а перемога буде наша!» - поклявся наш земляк своїм рідним, коли останнього разу був кілька днів вдома. І віддав для перемоги всі сили. 

Він пішов до лав ЗСУ ще у 2015 році, і жодного разу не скаржився на труднощі. Від початку повномасштабного вторгнення Сергій Шалбаєв пройшов з побратимами всі гарячі точки, починаючи з Чернігова. А загинув у бою з переважаючими силами загарбників під Бахмутом. Він робив усе можливе, щоб московити за жодних обставин не могли вийти на адмінмежі Донецької області.

 Громадо, сьогодні ми не просто спостерігачі творення великої історії українського народу - за її незалежність гинуть тисячі захисників, серед яких і наші відважні і сміливі земляки. 
Здебільшого це не професійні кадрові військові, а звичайні громадяни, які взяли в руки зброю, щоб захищати Батьківщину. Бо любили рідну землю понад усе. 

53-річний Сергій народився і виріс у багатодітній дружній родині у селі Уздиця. Працював, після смерті дружини виховував сина, захопився бджолами і мріяв завести велику пасіку. А на війні командир відділення гранатометників старший сержант  ШАЛБАЄВ зупиняв ненависних окупантів. 

Вклонімося до ніг матері, яка виростила героя! Обіймемо його сина, розрадимо сестер і племінників! Щирі співчуття рідним, близьким, побратимам Сергія Шалбаєва.

Про місце і дату прощання з героєм буде повідомлено, як тільки тіло доставлять додому. 

?? Слава незламному українському воїну!
Схиляємо голови перед його подвигом.

??І Мрія старшого сержанта Сергія Шалбаєва про перемогу – одна на всіх!
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости