Новость из категории: Інформація

У Глухівській громаді завершився навчальний рік

Сьогодні, 31 травня 2023 року, завершився навчальний рік в умовах воєнного стану. У Глухівській громаді у 2022-2023 навчальному році здобували освіту 3006 учнів закладів загальної середньої освіти, з них 287 - перебувають за кордоном148 одиннадцятикласників закінчили навчання та отримають свідоцтво про повну загальну середню освіту, з них 143 будуть складати національний мультипредметний тест.

У Глухівській громаді  завершився навчальний рік

Відповідно до Положення про золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та срібну медаль «За досягнення у навчанні», на підставі рішень педагогічних рад закладів загальної середньої освіти на території Глухівської міської ради 15 учнів нагороджуються золотими медалями та 2 – срібними. 358 учнів 9-х класів закладів загальної середньої освіти отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту. Більшість продовжить навчання у школах. Дякуємо ЗСУ за можливість вчити і вчитись! Вітаємо дітей із закінченням цього важкого навчального року та радіємо успіхам і досягненням кожного учня. Попереду - літо, відпочинок і оздоровлення, турботи абітурієнтів.
На жаль, в умовах воєнного стану всі ці колись мирні і звичайні миті життя затьмарені. Але ми прагнемо до кращого, віримо у перемогу і готуємось до майбутнього! Бажаємо мирного неба, здійснення задумів і щасливого життя! Чекаємо на повернення наших дітей до закладів освіти та працюємо заради Перемоги!
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости