Новость из категории: Новини

Відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

Відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги, це прекрасне свято радості та надії. Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав наших дітей на життя, свободу думки, на освіту, відпочинок, дозвілля. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань, і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди.

Відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

1 червня у відділенні «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю» КУ ЦНСП Глухівської міської ради відбулося веселе, захопливе свято. До вихованців Центру завітали яскраві герої, чим дуже розвеселили не лише дітей, але й дорослих, які не менш захопливо спостерігали за дійством, що розгорталося на сцені.
 
На свято завітали почесні гості: Людмила Васянович секретар міської ради, Маріанна Васильєва заступник міського голови, Зінаїда Попова виконуюча обов’язки начальника управління соціального захисту населення. Людмила Григорівна привітала всіх присутніх зі святом , а по закінченню свята всі діти отримали солодощі від міського голови Надії Вайло. Вихованцям та їх батькам також підготували та провели розваги працівники центру, психосоціального простору SOSДІТИ та студенти Глухівського педагогічного коледжу. Діти, батьки щиро дякують всім хто долучився до організації та проведення свята.
 
ЦНСП Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости