Новость из категории: Новини

У ГЛУХОВІ ПОПРОЩАЛИСЬ З ІВАНОМ КРИВЕНКОМ

 Вічна пам'ять воїну-герою! Слава українським прикордонникам і ЗСУ, які боронять рідну землю. Нема прощення кремлівському режиму рашистів. 
36-річний  Іван Іванович КРИВЕНКО (05.07.1987 -17.07.2023)  загинув 17 липня на Куп’янському напрямку, де зараз ворог намагається атакувати всіма можливими силами. 

 


 

Іван КРИВЕНКО родом із прикордонного села Студенок, це сусідня Есманьська громада, там свого часу молодий чоловік жив і ніс службу, грав за місцеву футбольну команду. Віддати останню шану ГЕРОЮ приїхали його односельці, друзі, керівництво громади. Побратими з Сумського прикордонного загону на колінах прощались із загиблим. Зі сльозами на очах, з квітами і на колінах віддавали останню шану знайомі Івана. 

Іван КРИВЕНКО до кінця виконав обов'язок громадянина захищати Україну, він був гідним сином глухівської землі і боровся з проклятою pyснею на полі бою. 

Україна з усіх сил боронить свою незалежність, є родини, де вже воють по кілька осіб. Так, у загиблого із рідних залишився рідний брат, який зараз теж військовослужбовець. 

Молимося за кожного, хто у страшних випробуваннях захищає нашу державу. 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости