Новина з категорії: Новини

Прощання з героєм Олександром Іваницьким

Завтра, 7 вересня, у селі Баничі поховають Олександра Григоровича ІВАНИЦЬКОГО (5.11.1978 – 6.09.2023)
Військовослужбовець раптово помер вдома. Після поранення і лікування йому дали коротку відпустку для реабілітації.

Прощання з героєм Олександром Іваницьким

 Громадо! Наш земляк Олександр Іваницький свідомо пішов захищати Україну, він обрав шлях воїна. У травні цього року отримав повістку, пройшов навчання, злагодження. Був піхотинцем, а це значить  - мав виконувати найважчі завдання у найважчих частинах фронту. У складі 67 бригади відправився на лиманський напрямок. Весь час телефонував рідним, заспокоював, говорив, що все буде добре. Поранення отримав 19 липня, лікувався. 

44-річного Олександра у селі знали як спокійного, працелюбного і відповідального чоловіка. Одразу після школи він пішов на строкову службу, потім закінчив Глухівський агротехнічний коледж за фахом електрика. Працював на місцевому кар’єрі, був на заробітках у Києві. 

Мав дружину і доньку. Облаштовував будинок, допомагав батькам, любив порибалити, мріяв про подорожі – звичайне мирне життя зруйнувала путiнcька армія. Збройна агресія росії змусила мирних українців братись за зброю.

Олександр Іваницький виконав свій обов’язок захисника. Глухівська міська рада висловлює співчуття батькам, дружині і доньці, всім рідним померлого.

Відспівування відбудеться о 12:00 у сільському храмі, поховають Героя на місцевому кладовищі.
 
Глухівська міська рада 


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини