Новость из категории: Новини

Міський голова Надія ВАЙЛО взяла участь у конференції «Процедурні питання відновлення в територіальних громадах» у Домі децентралізації у Києві.

На заході, до якого долучились представники сотень постраждалих від війни міст, було офіційно оголошено про початок проєкту «Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах».

Міський голова Надія ВАЙЛО взяла участь у конференції «Процедурні питання відновлення в територіальних громадах» у Домі децентралізації у Києві.

Спільна ініціатива U-LEAD та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України передбачає надання громадам-учасницям ваучерів на придбання будматеріалів на суму до 2 млн грн, наборів інструментів та забезпечення одиниці комунального транспорту. Серед інших поважних гостей участь у коференції взяли участь заступник Посла ЄС в Україні Ремі Дюфло, заступник Посла Німеччини доктор Тім Пранґе, заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Азархіна, голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм та представники керівництва Програми «U-LEAD з Європою». Учасники конференції обговорювали не лише зазначену ініціативу, але і нові навчальні можливості, які надає U-LEAD в рамках «Кроків для спеціалістів», а також безліч поточних робочих нюансів, з якими стикаються громади в умовах війни. Щодо участі у проєкті підтримки екстрених ремонтів пошкоджених об’єктів інфрастуктури, то Глухівська громада подала до розгляду відновлення НВК №5. Нагадаємо, заклад освіти постаждав від рашистської авіабомби.
 

Глухівська міська рада

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости