Новость из категории: Інформація

Програма ООН оголошує конкурс

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує конкурс на участь у навчальному візиті «Огляд кращих практик співпраці влади, бізнесу та ОГС у реалізації проєктів розвитку в Луганській та Донецькій областях України», який проходитиме з 4 по 12 жовтня 2019 року. Даний візит є частиною роботи компоненту Програми ООН із відновлення та розбудови миру «Громадська безпека та соціальна згуртованість». Відбір учасниць та учасників проводитиметься на конкурсній основі представниками Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Дедлайн подачі заявок: 27 вересня 2019 року, 18:00.
Усього будуть відібрані до 25 осіб.

Усі витрати, пов'язані з логістикою, проживанням, харчуванням та відвідуванням різних локацій будуть сплачені організаторами.

Детальні умови будуть повідомлені відібраним учасницям та учасникам. Організатори залишають за собою право відповідати лише відібраним учасницям та учасникам.

Пропонуємо Вам заповнити анкету за посиланням, а також будемо вдячні Вам за поширення цього конкурсу серед зацікавлених осіб.

Для вирішення темінових питань звертатись: Максим Кицюк, Спеціаліст з комунікацій, maksym.kytsiuk@undp.org

Для довідки: Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії. Більше інформації про Програму за посиланням.

Бажаємо Вам гарного дня!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости