Новость из категории: Інформація

Візит Представництва ЄС до Глухова / Програма заходів

«Пріоритети ЄС в Україні, огляд молодіжних, освітніх, культурних і бізнес-можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС»

17 травня 2018 року о 16:00 Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує активістів, представників громадських організацій, бізнесу та молодь міста Глухів на зустріч-презентацію програм та проектів Європейського Союзу в Україні.

Що? Публічна презентація для молоді, активістів, представників ГО та бізнесу

Основними темами презентації будуть:

 ключові напрями поточних відносин між Україною та ЄС;

 види допомоги, яку Євросоюз надає Україні;

 молодіжні, освітні, культурні та бізнес-можливості для молоді, активістів, представників ГО, бізнесу, а також для міста (Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, Culture Bridges, COSME, EU4Business, eTwinning Plus та ін.);

 інформаційні ресурси Представництва ЄС тощо.

Участь у презентації безкоштовна.

Публічна презентація є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво Європейського Союзу організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Презентація буде проходити в залі для проведення конференцій першого корпусу  Глухівського національного педагогічного університету ( вул.Києво-Московська, 24). Початок заходу о 16.00.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости