Новина з категорії: Новини

ВІТАЄМО! Глухівчанці Софії СУГОНЯКО виповнилось 100 років.

  Зранку до поважної ювілярки завітали з квітами заступник міського голови Маріанна Васильєва та керуюча справами Шосткинської районної державної адміністрації Світлана Макаренко. 

ВІТАЄМО! Глухівчанці Софії СУГОНЯКО виповнилось 100 років.

Вони побажали Софії Іванівні душевного спокою, щасливих днів із рідними людьми поряд, обов’язково дочекатись перемоги. Зворушена довгожителька розповіла про своє життя, як вона зараз чекає з війни названого онука Романа, як хоче перемоги України. Жінка, хоч і не має власних дітей, не доживає свій вік самотньою: нею опікується сім’я її племінника. 

ВІТАЄМО! Глухівчанці Софії СУГОНЯКО виповнилось 100 років.

Софії Іванівні передали грамоту від голови Сумської військової адміністрації Володимира Артюха, побажання від очільниці громади Надії Вайло. І, звісно, святковий торт та та подарунки. 

✅ Софія Іванівна СУГОНЯКО народилася 7 грудня 1923 року в с. Щебри, Глухівського району. Вона була наймолодшою серед 8 дітей. Пішла до школи у 1930 році у рідному селі та закінчила 4 класи. З 13 років пішла працювати, спочатку була у сільраді підсобним робітником, потім працювала на сільськогосподарських роботах. 
В 1944 році вийшла заміж, у неї народилася, але  скоро померла донечка. В 1958 році з чоловіком виїхала на роботу у Карелію (росія). Пішла на роботу до Сережського целюлозно-паперового комбінату, де працювала 17 років. 
Як тільки випала нагода - у 1975 році переїхали до Глухова, додому.  Бо миліше рідної України місця не уявляли. Нагороджена почесними грамотами за довготривалу та добросовісну працю. Ветеран праці.
 
Глухівська міська рада бажає здоров’я довгожительці!


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини