Новость из категории: Новини

Підсумки засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Ще у двох закладах освіти Глухівської громади запроваджено навчання у змішаному форматі, також відкрито нові чергові групи для дошкільнят
Це були основні питання чергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка пройшла під головуванням міського голови Надії Вайло.

Підсумки засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Начальник відділу освіти Оксана Юдіна поінформувала про виконані роботи в укриттях закладів освіти, що дає змогу школярам (виключно за заявами батьків) кілька разів на тиждень приходити на уроки в школу, а дітям 3-6 років - відвідувати чергові групи.

Підсумки засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

Вирішено:
 Організувати освітній процес у Баницькому НВК: дошкільному навчальному закладі-загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та Дунаєцькому НВК: дошкільному навчальному закладі-загальноосвітній школі І-ІІ ступенів у змішаному форматі.
Окремо прописано:
-забезпечення надання якісних освітніх послуг для здобувачів освіти, які за заявами батьків продовжують навчання у дистанційному форматі;
-затвердження графіків навчання у розрізі класів у змішаному форматі;
-проведення роз’яснювальної роботи з батьками щодо особливостей навчання у змішаному форматі;
-ознайомлення учасників освітнього процесу з місцем розташування укриття і алгоритмом дій під час сигналу «Повітряна тривога».
 Відкрити чергові групи у Глухівському дошкільному навчальному закладі (центр розвитку дитини) «Світлячок».
Дозволити надання корекційно-розвиткових занять дітям з особливими освітніми потребами.
Нагадаємо, як і раніше - через велику кількість бажаючих відвідувати дитячі садки - є певні обмеження, наприклад, у вихованців віком від 3 до 6 років обоє батьків мають працювати. Також батьки надають згоду про виконання Плану дій під час сигналу повітряної тривоги та надзвичайної ситуації.
 
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости