Новость из категории: Новини

Підсумки апаратної наради 11.03.24

Підсумки апаратної наради 11.03.24

На апаратній нараді з керівниками управлінь, відділів, комунальних установ і підприємств міський голова Надія ВАЙЛО дала доручення активно включатись у впорядкування територій. Управління ЖКГ має контролювати всі процеси, в тому числі роботу двірників.
 
 «Є багато робіт, які можна робити уже зараз, не треба чекати ні Паску, ні інших свят… Глухів має виглядати охайним і доглянутим містом, викликати приємні емоції, можливо для когось це буде своєрідним антистресом», - наголосила вона. Очільниця громади коротко описала військову ситуацію у нашому прикордонні як стабільно неспокійну. Військові застерігають про небезпеку від ворожої авіації, просять цивільних не нехтувати правилами безпеки під час повітряних тривог. На території сусідніх громад фіксувалось дистанційне мінування, ворог застосовує касетні боєприпаси. Тож варто у своїх колективах нагадати про заборону відвідувань лісів та інших небезпечних місць. 
Виконання вимог антикорупційного законодавства на території Глухівської міської ради проаналізувала начальник відділу з питань інформаційної та правоохоронної діяльності Ірина ДЄДІЩЕВА. За її словами, всі посадові особи місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств вчасно подали декларації за 2021 та 2022 роки. А до 1 квітня 2024 року ще є час подати декларацію за минулий рік. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих, земляки-глухівчани згадуються поіменно.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости