Новость из категории: Інформація

Про надання гуманітарної допомоги

Гостро постало питання надання гуманітарної допомоги жителям м. Авдіївка (Донецька область), які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів. 30 січня бойовики перебили останню лінію постачання, яка живила енергією Авдіївський коксохімічний завод. Завдяки підприємству місто отримувало тепло, воду і електрику. ДСНС терміново перекинула до Авдіївки додаткові технічні засоби: потужні генератори, теплові гармати, великі намети, буржуйки, кухні, воду, продукти харчування.

В першу чергу жителі мають потребу в забезпеченні бензином та моторними маслами, медикаментами для надання першої необхідної допомоги, ліжками, розкладушками, харчовими наборами для швидкого приготування їжі, одноразовим посудом, дитячим харчуванням (сухим), памперсами для дорослих та дітей, мобільними приладами для освітлення, свічками, термосами великого об’єму для розвозу їжі, теплим одягом (в т.ч. верхній зимовий одяг, взуття, шкарпетки і т.д.), теплими ковдрами, продуктами харчування (макарони, крупи, консерви і т.д.), засобами гігієни (туалетний папір, мило, памперси, вологі серветки, тощо) та обігріву, дизпаливом. Для пакування необхідні пусті картонні коробки з-під продуктів харчування, інша можлива тара.

Гуманітарну допомогу необхідно направляти до Глухівської міської організації Товариства Червоного Хреста України, яка знаходиться у приміщенні пологового відділення Глухівської центральної районної лікарні за адресою вул. Інститутська б.3 к.т. 0662866156 Кобзарьова Світлана Олександрівна.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости