Новость из категории: Новини

Про відкриття в Глухові центру терапії ненаркотичними коноплями

Дорогі глухівчани!
 
З метою  впровадження недорогих і доступних методів оздоровлення організму людини й зміцнення її імунітету я планую відкрити в Глухові перший в Україні центр терапії ненаркотичними коноплями.

Про відкриття в Глухові центру терапії ненаркотичними коноплями

Наголошую на тому, що мова не йде про використання марихуани. Інститут луб’яних культур у Глухові є першим у світі, де виростили ненаркотичні коноплі – тобто коноплі без будь-яких наркотичних залишків чи навіть слідів марихуани.

Але в наших коноплях є чимало корисних і ефективних компонентів, які можуть сприяти попередженню багатох хвороб, і допомагати в боротьбі з ними. У них немає тетрагідроканабіноїдів, але є просто канабіноїди. Це не 13 або 15%, як і в інших видах наркотичних конопель, а від 1,5 до 3% канабіноїдів, абсолютно ненаркотичних, але дуже ефективних для профілактики багатьох захворювань.

Ми могли б отримувати з цих конопель цінні ефірні олії й використовувати їх для масажу, виготовлення кремів і корисних продуктів харчування. Коноплі здатні стимулювати наш імунітет, щоб запобігти виникненню ракових клітин і пригнітити їх зростання в організмі людини. Також, вони здатні допомагати в боротьбі з такими хворобами, як розсіяний склероз, хвороба Паркінсона чи Альцгеймера. То чому б не використовувати їх цілющі властивості для профілактики цих захворювань у Глухові?

Сьогодні в українців немає грошей, щоб боротися з такими важкими недугами. Тому, наші недорогі коноплі надають фантастичну можливість для того, щоб запровадити доступну для всіх фітотерапію.

У багатьох країнах світу люди стверджують, що така терапія є дієвою, то чому ми не могли б спробувати це в рамках українського закону?

Також, існує припущення, що за допомогою канабіноїдів, що містяться в наших коноплях, можливо створити корисні фітопрепарати, що зменшили б залежність людей від алкоголю та інших наркотиків, що є, нажаль, досить поширеною в Україні.

Усе буде в рамках чинного законодавства України, без жодного ризику для людей.

Дорогі друзі! Піклування про Ваше здоров’я є для мене першочерговим завданням. Тому, будемо разом працювати над тим, щоб зберегти цей безцінний скарб.

Міський голова Мішель Терещенко

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости