Новость из категории: Інформація

Про продовження опалювального сезону в Глухові

Цьогоріч весна завітала до нас дуже рано. Вже напочатку березня температура повітря здивувала мешканців міста своїми високими показниками. Проте, в нічний час температура навколишнього середовища суттєво знижується, тому повітря залишається доволі прохолодним.

Про продовження опалювального сезону в Глухові

Згідно п. 5. Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабміну №630 рішення про закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами міських рад, виходячи з кліматичних умов.

Відповідно до нормативно-правових актів чинного законодавства України, відключення систем опалення здійснюється власниками теплових господарств за узгодженням з теплопостачальними організаціями за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує +8 град. по Цельсію.

Оскільки,на даний час ці умови не задовільняються, міський виконавчий комітет Глухівської міської ради прийняв рішення "Про скасування рішення виконавчого комітету міської ради від 03.04.2017№ 81 «Про закінчення опалювального періоду 2016-2017 років».Тому, опалювальний сезон в Глухові поки що не завершено.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости