Новость из категории: Новини

У Глухові – новий начальник поліції

Його звуть Роман Віталійович Невожай, він 1978 р.н., уродженець міста Ромни. Після закінчення школи в рідному районному центрі він вступив до лав Харківського Національного університету внутрішніх справ, і після отримання диплому почав свою професійну діяльність в Сумській обласній поліції. Р. Згодом чоловік отримав ще одну вищу освіту , - за фахом «Облік та аудит. Правознавство». Загальний стаж роботи у правоохоронних органах – 22 роки, 15 з яких – у відділенні УБОЗ.

Роман Віталійович займав посаду керівника відділу боротьби з міжнародними та етнічними організованими злочинами кримінального розшуку. До речі, цю службу декілька років тому було ліквідовано, але зараз, коли в країні йде війна, її відновлено. Керівництво Національної поліції розуміє, що в Україні багато зброї, тому піднімає питання необхідності відродження УБОЗу, та назначила начальниками поліції міст Шостка та Глухів саме колишніх УБОЗ- івців. Поліція в цих містах є опорною, решта – так звані базові відділки. Підполковник Невожай у своєму зверненні до співробітників нового кущового відділу поліції закликав бути уважними до людей, проявляти максимум такту і ввічливості. Головне – бути коректними, щоб не було інцидентів, - коментує співрозмовник. – Адже ми – слуги народу, і повинні відноситись до громадян з повагою». Роман Віталійович сказав, що зробить все, щоб жителі міста і району відчували себе в безпеці. Він зазначив, що двері до його кабінету будуть відкриті для кожного, і закликав громадськість та засоби масової інформації до тісної співпраці. Що стосується штатного розкладу, то ніяких скорочень в Глухівській поліції проводитись не буде. Чисельність працівників залишається тією ж. Як кажуть, у кожному ділі важливий надійний тил.
 
Ми поцікавилися, як живеться Роману Віталійовичу поза роботою, як він пристосовується до нового міста. Співрозмовник розповів, що довгі роки прожив у Сумах, і, звісно ж, звик до обласного центру. Але правоохоронець не належить сам собі. Служба сказала - треба, значить зібрав чемодани і вперед! Вдома залишилась кохана дружина, близькі та друзі. До речі, у Романа Віталійовича є брат – близнюк на імя Руслан Віталійович, він теж підполковник поліції, працює в Сумах. Тож, звісна річ, вирушати до районного центру означало в якійсь мірі покинути звичне оточення і адаптуватись до нових умов. Зі слів нового начальника поліції, Глухів йому сподобався. Красивий та затишний, спокійний і тихий. А тепер ще буде і безпечний.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости