Новость из категории: Він та Вона

16 ознак того, що хлопець підкатує


Сучасні хлопці не вміють красиво доглядати. Більше того, вони навіть не знають, як розпочати стосунки. Це біда менталітету, в якому безглуздий соціум створив стереотип чоловіка, який далекий від романтики. А жаль. Дівчатам самим доводиться здогадуватися - підкочує до них хлопець, чи ні, що в результаті закінчується плачевно: дівчата просто втомлюються здогадуватися, і вибирають собі варіант простіший і рішучий. Отже, 10 ознак того, що хлопець підкочує:


16 признаков того, что парень подкатывает

 

 

1. Він запитує про вас у ваших друзів. Друзі, природно, нібито ненароком передають вам інформацію, а ви здогадуйтеся - з якою метою він це робить?

2. Він приділяє багато уваги при зустрічі, в інтернеті, по телефону. При цьому нічого конкретного не каже, з якою метою так інтенсивно вами цікавиться, але з уваги не випускає. Вам залишається лише здогадуватися.

3. Він посилає вам знаки уваги, як віршів і картинок у листуванні. Причому все це носить досить інтимний характер, але хлопець нічого конкретного все одно не пропонує, мовляв, здогадайся сама.

4. Він раптом кличе вас у кафе. Ви радієте: відбулося, о боже! І тут, прийшовши на побачення (передбачуване), ви знаєте, що вас викликали без конкретної мети, а так, щоб поговорити про якісь світові обставини. По суті, нормальне побачення, без дурниць, але ми, жінки, таки схильні сподіватися на диво.

5. Він переживає, якщо ви не виходите на зв'язок. Це проявляється 20 пропущеними, смс-ками і, здавалося б, невинною цікавістю з приводу вашої відсутності у спільних друзів.

6. Ви йому снитесь. Про це він поспішає вас інформувати. Це означає, що дівчина оселилася в його голові, але що з цим робити – поки не знає.

7. Він дає привід для ревнощів, розповідає про колишніх, неіснуючих справжніх чи вигадує якихось коханок. Як правило, дівчину це дуже дратує, і вона охолоне до такого чоловіка, навіть не встигнувши їм зачаруватися.

8. Він нервує у вашій присутності, намагається наблизитися, але починає, як на зло, нести нісенітницю, заїкатися, або розповідати якісь бородаті жарти. Краще засміятися від гріха подалі, якщо хлопець вам теж не байдужий, пошкодуйте бідолаху.

9. Він починає інтенсивно ходити до вас у гості. Спочатку з цукеркою, потім із двома, потім із квіточкою, потім із вином, потім із презервативами.

10. Він постійно намагається вас кудись покликати, нібито, ненароком, бо шукає постійного контакту. Якщо хлопцеві цікава дівчина – йому байдуже, куди з нею йти.

11. Перед якимось святом пропонує відсвяткувати у його компанії. Щоб прийняти таке рішення, хлопця перековбасить двісті разів у поті та нервах, тому, якщо вам хлопець подобається, – погоджуйтесь, не доводьте його до інфаркту.

12. Він всіляко намагається нагадати про себе, наприклад, дзвонить і нібито не туди потрапляє. Це найпоширеніший штучний «косяк». Як правило, трапляється він з метою завести розмову.

13. Кіно, театр, ковзанка, музей – це все зрозуміло. Але зараз це рідкість. Найбільше сучасним хлопцям подобається щось у вас лагодити в побуті. А потім уже починається кіно.

14. Явні знаки уваги: доставка квітів, цукерок та навіть піци, але з романтичними записками-натяками. Якщо чесно, пишу це, і мені здається, що складаю міф. Але колись таке було? Чому такого зараз немає?

15. Хлопець починає всім цікавитись: яка улюблена музика, яка улюблена страва, книга, пора року.

16. Але не спокушайтеся. Іноді всі ці пункти діють лише тому випадку, якщо хлопець хоче сексу. Отже, у дієслова «підкочувати» два значення. Все залежить від охайності та доступності самої жінки.

Яна К'юр



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости