Новость из категории: Новини

Ми різні – ми рівні

Протягом січня на базі Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді проходять практику студенти ІІ курсу Глухівського національного педагогічного університету ім. О.Довженка по спеціальності «Соціальна робота». З метою формування поняття такої важливої соціальної категорії як "ґендер"; виховання засад ґендерної рівності та поваги до прав і свобод кожної статі працівники центру СССДМ спільно зі студентами – практикантами провели 23-24 січня захід «Ми різні – ми рівні» для учнів ЗОШ №1 та ЗОШ № 6.


Для учасників заходу був проведений тренінг, який ознайомив з відмінностями понять «гендер» і «стать», дізнались про гендерні ролі та стереотипи у суспільстві. Упродовж заняття діти відповідали на різноманітні запитання, вирішували практичні завдання, використовуючи свої знання на практиці. Наприкінці заняття діти поділилися своїми враженнями. Школярі навчилися діяти в деяких  життєвих ситуаціях згідно з нормами права за принципом "ми різні - ми рівні".

Організатори заходу намагалися донести важливість прояву толерантності і поваги до прав інших членів суспільства та обов'язкове дотримання законів нашої держави.
 
За інформацією Глухівського МЦСССДМ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости