Новина з категорії: Спорт

Результативний виступ спортсменів-судномоделістів.

Скарбничка досягнень науково-технічного відділу Глухівського міського центру позашкільної освіти поповнилася вагомими досягненнями спортсменів-судномоделістів.    

Результативний виступ спортсменів-судномоделістів.

 З 19 по 23 квітня 2024 року в місті Сміла Черкаської області  відбувся Чемпіонат України та Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з судномодельного спорту (моделі секції «М»- швидкісні радіокеровані) ( ІV ранг). 

     

Результативний виступ спортсменів-судномоделістів.

Сумську область представляла команда Глухівського міського центру позашкільної освіти у складі: РИБАЛКО  Іллі, КОРСУНА Романа. Спортсмени показали високий рівень підготовки до змагань, про що свідчать результати. Так, у особистому заліку РИБАЛКО  Ілля  посів шість призових місць, а саме: два І місця у класах моделей HYDRO 1 та ECO-expert;  чотири  ІІ місця  у класах моделей  mini-ECO-expert, mini MONO, F-3-E, F-1-E; три  ІІІ місця у класах моделей mini-ECO-expert, mini MONO, F-1-E.
КОРСУН Роман - три  ІІІ місця у класах моделей mini-ECO-expert, mini MONO, F-1-E.
   

Результативний виступ спортсменів-судномоделістів.

Поряд з юніорами на Чемпіонаті України виступали дорослі-колишні вихованці судномодельного гуртка. НАУМЕНКО Іван посів ІІ місце у класі моделей HYDRO 1, ІІІ місце у класі моделі  mini TEAM.
Впевнено змагався сам та мотивував своїх вихованців ТУМАН Кирило – колишній вихованець, нині- керівник судномодельного гуртка Глухівського міського центру позашкільної освіти. Він отримав  два І місця у класах моделей F-1-E та , F-3-E; два ІІ місця у класах моделей mini-ECO, HYDRO 1; два ІІІ місця у класах mini TEAM, HYDRO 1.   
        Суддею змагань був КАПІЦА Віктор Володимирович, керівник гуртка Глухівського МЦПО.
        Підготували команду юніорів  до змагань ТУМАН Кирило Олександрович, ГРУДИНА Микола Михайлович, керівники гуртка «Судномоделювання» .
     За підсумками змагань команда,  вихованці та керівники  нагороджені  Кубком, Дипломами  Міністерства освіти і науки України та Українського державного центру позашкільної освіти,  золотими,  срібними    та бронзовими медалями,  Грамотами Президента ГО «Федерація судномоделізму і судномодельного спорту України».
Вітаємо спортсменів та їх наставників з високими досягненнями, бажаємо подальших перемог!

Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини