Новость из категории: Новини / Спорт

Всеукраїнські змагання на Кубок України «Кубок Полтавської битви-2016»

Проводились у місті Полтаві 21-24.04.2016, на мальовничому березі р. Ворскли. В них брали участь 34 юних спортсмени з 84 моделями та 33 дорослих спортсмени з 87 моделями. Сумську область представляла команда судномоделістів Глухівського міського центру позашкільної освіти, яка в котрий раз підтвердила звання однієї з найсильніших в Україні.

В особистому заліку серед учнівської молоді юні судномоделісти вибороли дві срібні медалі: Олег Устінов у класі «ЕСО mini expert», Дмитро Борщ у класі «ЕСО expert», одну бронзову медаль - Олег Устінов у класі «ЕСО expert». В командній гонці «ECO TEAM mini» Олегу Устінову, Дмитру Борщу та Кристині Дудченко не було рівних, найближчих переслідувачів полтавчан вони випередили на 19 кругів , вибороли перше місце і три золоті медалі. У загальному заліку команда юних судномоделістів Глухівського міського центру позашкільної освіти зайняла друге місце. У боротьбі за лідерство на І етапі Кубку України до юних судномоделістів підключилися більш досвідчені дорослі спортсмени, які зробили багато для закріплення в лідерах.

Так майстер спорту Юрій Примаков отримав срібну нагороду в класі моделей «mini HYDRO» і бронзову нагороду в класі «ЕСО mini expert». Майстер спорту Павло Мірошниченко виборов бронзову нагороду в класі моделей «ECO standart». У загальному заліку команда спортсменів Сумської області посіла друге місце.

Валерій Мандрика

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости