Новость из категории: Спорт

Перемога глухівських судномоделістів

З 18 по 19 грудня 2021 року в місті Суми відбулися Всеукраїнські змагання «Кубок Сумського державного університету-2021» з судномодельного спорту, моделі секції «М» ( швидкісні радіокеровані). Команда Глухівського міського центру позашкільної освіти у складі ТУМАНА Кирила, ЧЕЧЕЛЯ Олексія, ПОЛІЩУК Катерини взяла участь у змаганнях. Спортсмени змагались впродовж двох днів. За підсумками змагань у особистому заліку ТУМАН Кирило посів два І місця у класі моделей ECO mini ekspert та ECO mini team, ІІ місце у класі моделей mini Mono. У командному заліку ЧЕЧЕЛЬ Олексій та ПОЛІЩУК Катерина посіли І місце у класі моделей ECO mini team (18- хвилина гонка).

ЧЕЧЕЛЬ Олексій у особистому заліку посів І місце у класі моделей ECO mini ekspert. Поряд з юними спортсменами змагалися дорослі - колишні вихованці судномодельного гуртка Глухівського міського центру позашкільної освіти. НАУМЕНКО Іван виборов І місце у класі моделей ECO team та V у класі моделей mini Mono. За підсумками змагань учасники отримали головну нагороду – Кубок Сумського державного університету та цінні подарунки, а також нагороджені золотими та срібними медалями, Дипломами організатора змагань.

Підготував спортсменів ГРУДИНА Микола Михайлович, директор Глухівського міського центру позашкільної освіти. Вітаємо спортсменів та їх керівника з перемогою та зичимо міцного здоров’я, успіхів та подальших перемог.
 
Методист науково-технічного відділу МЦПО Глухів Ольга ЛИТВИНОВА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости