Новина з категорії: Інформація

ТОП-продукти, які не можна зберігати у дверцятах холодильника

Попри тривалі відключення світла протягом доби, ми щодня використовуємо холодильник, як місце для зберігання свіжості продуктів. Проте не всі продукти можна зберігати у дверцятах холодильника.

ТОП-продукти, які не можна зберігати у дверцятах холодильника

 

Отже, розберімо ТОП-продукти, які не слід зберігати у дверцятах холодильника через коливання температури під час відкриття:
  • М'ясні вироби (куряча нарізка, ковбаса, шинка, сардельки тощо). Порада: покладіть м’ясні вироби у задню частину холодильника. Там температура – більш стабільна.
  • Сир. Порада: як і м’ясні вироби, зберігайте сир всередині холодильника. Деякі холодильники оснащені спеціальним контейнером для сиру. Він допомагає зберегти смак та свіжість сиру.
  • Фрукти та овочі. Порада: розкладіть їх по спеціальних контейнерах у нижній частині холодильника. Але не забувайте про те, що деякі продукти не можна класти поруч (напр., яблука та банани).
  • Яйця. Їх не можна зберігати у дверцятах, адже шкаралупа може пошкодитись і призвести до зростання бактерій через коливання температури. Порада: зберігайте їх на стійкій полиці у холодильнику.
  • Молоко. Порада: поставте молоко у задню частину холодильника. Там – зазвичай прохолодніше.
  • Сире м'ясо та птиця. Сік, який виділяється із сирого м'яса та птиці, може зачепити інші продукти та забруднити їх. Порада: покладіть сире м'ясо та птицю в морозильну камеру або ближче до задньої стінки.


Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини