Новость из категории: Статті

7 причин замовити доставку піци від Кілограм

Усього лише півстоліття тому про піцу в Україні навіть не чули. Наразі ж піцерію можна знайти на кожному розі, а якщо шукати не хочеться або немає часу, можна скористатися доставкою піци. Чому доставка піци здобула таку популярність серед українців та чому кожен обов'язково має спробувати справжню піцу? На ці та інші питання відповідає команда Kilogramm, що спеціалізується на автентичній італійській кухні за традиційними рецептами (https://kilogramm.com.ua/sumy/pica/).

7 причин замовити доставку піци від Кілограм

Сьогоднішня піца поєднує в собі все найкраще, що було винайдено майстрами з усього світу і з роками смакові якості цієї страви лише покращуються та розвиваються шаленими темпами. Зараз в піцу прийнято додавати як м'ясні продукти так і гриби, овочі, рибу, і навіть фрукти. Приправлена ​​відповідними соусами, така піца викликає апетит лише за однієї згадки про неї.

Зручність

Дякуючи неперевершеному піцайоло Рафаелю Еспозіто існує доставка піци. Саме він у 80-тих роках запровадив доставку піци зі своєї піцерії в Неаполі безпосередньо до столу клієнтів. З тих пір доставка гарячої їжі актуальна і не зменшує свої оберти, а лише набирає їх. Навіть якщо б Рафаель Еспозіто не винайшов доставку, ми б все одно знайшли рішення, як швидко і смачно всіх нагодувати в Кілограм. Адже наше бажання поділитися неймовірно смачною піцою понад усе.

Широкий вибір

Пропонуємо великий асортимент і різноманітність начинок — у нас 12 видів піц на будь-який смак і настрій: від класичних до фірмових рецептів. У нашому меню кожен знайде те, що до смаку саме йому: від класичної Пепероні до екзотичної Фруктової піци.

Швидка та безкоштовна доставка

Наша служба доставки — це наша гордість! Адже саме завдяки нашим кур’єрам піца прибуває до Вашого столу гарячою. Кожне замовлення готується одразу після його опрацювання і по готовності кур’єри забирають його, щоб доставити безпосередньо Вам. Наша команда працює злагоджено і організовано, тому всі страви готуються швидко та якісно. До того ж, доставка може стати безкоштовною при замовленні готових страв на компанію.

Допомагаємо Вам відпочити

Ніхто б не подумав, але доставка допомагає Вам стати кращою версією себе, адже, замовивши піцу з доставкою кур'єром, Ви продовжуєте займатися своїми невідкладними справами, не витрачаючи час за плитою в спробах смачно нагодувати всю сім'ю і гостей. На додачу, замовляючи доставку, Ви уникаєте гори немитого посуду після готування, тому після вечері можете спокійно відпочивати, замість того, щоб мити посуд.

Якість на кожному етапі

Ми дбаємо про вашу безпеку — продукти, з яких ми готуємо, не тільки смачні, але й екологічні та безпечні. Ми приймаємо поставки тільки при наявності сертифікатів на м'ясні та сирні продукти, які приїжджають до нас в герметичних упаковках і належних для зберігання умовах. Наші спеціалісти контролюють усі поставки та їх якість, постійно відстежуючи дати поставок і терміни зберігання продуктів. А так як ми готуємо два види кухонь (європейську та японську), то робочі зони чітко розділені для свого призначення і ніяк не пересікаються одне з одним.

Кожен учасник нашої команди допускається до робочого місця виключно за наявності захисної маски та змінних рукавичок. Наші майстри відповідальні до роботи, тому як самі люблять ласувати піцою Кілограм і це не дивно, адже вони знають свій продукт і цінують за його щедрий та ситний склад.

Цінуємо Ваш фідбек

Ми любимо приймати зворотній зв'язок — адміністратори Кілограм люб’язні та дуже товариські, вони приймають не тільки заявки, а й побажання клієнтів, які ми регулярно враховуємо. Кількість позитивних відгуків про нашу компанію допомагає нам тримати марку і прагнути нових вершин. Ми раді кожному: як постійним клієнтам так і новим.

Любимо, коли наші клієнти задоволені

Щодня наші кур'єри дзижчать містом, доставляючи їжу за адресами в квартири і офіси протягом дня, рятуючи тих, хто зголоднів або стомився і вирішив замовити піцу в Сумах з доставкою (https://kilogramm.com.ua/sumy/).

Кілограм Проджект — Ваш найкращий спосіб зробити перерву сманою!


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости