Новость из категории: Статті

«Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу

В одній з наших попередніх публікацій вже йшлося про перебудову роботи «Піци на дровах» на період карантину, зокрема перехід на дистанційну роботу, забезпечення засобами індивідуального захисту, застосування бактерицидних рециркуляторів тощо. Нині «Піца на дровах» працює виключно на адресну доставку.
фото 1.
Тут проводять необхідну санітарно-просвітницьку роботу, дотримуються всіх правил санітарної безпеки, кварцують повітря, знешкоджуючи всі віруси, бактерії та грибок. Персонал забезпечено як професійними дезінфікуючими так і засобами індивідуального захисту.
«Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу«Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу«Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу«Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу«Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу «Піца на дровах»: що змінилося в роботі закладу 
 
Тепер пару слів про оновлення меню. «Піца на дровах» має його вже й у електронному варіанті. У «помічниках» Вайберу та Телеграмм – так званих БОТАХ можна дізнатися про ціну тутешньої піци, порядок замовлення та доставки. І до асортименту додалося ще два найменування. Тепер їх 24.
Дивись відео за посиланнями:
Telegram - бот ( https://youtu.be/NzSyDuAGVZc )
Viber - бот ( https://youtu.be/7y1vpx2lf3Y )
А ще будь-яка піца може, за бажанням споживача, випікатися не лише у стандартному, 35 см. розмірі, але і МАКСІ - 50-сантиметрового діаметру. «Богатирський» розмір збільшує її вміст рівно вдвічі.
Приклади приготування:
Зауважимо: МАКСІ - піцею може бути будь-яка з меню, що знаходиться на згаданих електронних помічниках та на офіційній FACEBOOK-сторінці Піца на дровах. ТРЦ "Юність" за АДРЕСОЮ.
Ну й не забуваємо про ЮТУБ-канал піцерії, де можна дізнаватися про всі новинки.
Номери мобільних телефонів для замовлення: 0958069893, 0963543505. Зробити замовлення у «Піці на дровах» можна з 9:00 до 20:00.




Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости