Новость из категории: Статті

Несподіваний вейпінг: найдивніші смаки рідин для електронних сигарет

За останнє десятиліття вейп-індустрія просунулася у своєму розвитку дуже далеко, більше того, вона досягла таких масштабів, що у виборі представленої на ринку продукції легко заплутатися. І це відчуття в тій чи іншій мірі дійсно має під собою підстави. Досить зайти на сайт онлайн-магазину електронних сигарет CloudFall, щоб особисто переконатися в тому, наскільки велике розмаїття пристроїв, аксесуарів до них, рідин та інших товарів представлено на вибір покупця. Одних тільки модів виробники за останні роки встигли створити кілька тисяч, причому, всі вони відрізняються по функціоналу, зовнішньому виконанню і іншим технічним особливостям.

Ще більш вражаючим виявився вибір смаків рідин для вейп-девайсів. І якщо спочатку все починалося лише з кількох десятків виробників, кожен з яких був готовий запропонувати користувачам скромну лінійку рідин, створених за найпростішим і нехитрим рецептом, то сьогодні асортимент, найімовірніше, включає в себе мільйони різних найменувань. Це і численні фруктові мікси, і лінійки рідин, що імітують улюблені багатьма десерти або напої, рідини зі смаком алкогольних напоїв, тонізуючі рецепти, а також старі добрі рідини, що пропонують один яскраво виражений смак без змішування з чим-небудь ще.

Як би там не було, але жоден магазин в світі вже не здатний вмістити в своєму каталозі весь асортимент існуючих на сьогоднішній день рідин, оскільки не існує настільки великих логістичних центрів, які впоралися б з цим фантастичним завданням. А тому кожен магазин вибирає для себе ті лінійки, які користуються найбільшою популярністю у його постійних покупців і цільової аудиторії.

Але найдивніше полягає в тому, що виробники ні на секунду не зупиняються і продовжують експериментувати з ароматизаторами, створюючи все більш нові смаки, які кожен раз знаходять чим здивувати навіть найбільших гурманів. Створюються навіть такі рідини, про існування яких величезна кількість вейперів навіть не підозрює. Про деякі з них і піде мова нижче.

Заправляємо бак пивом

Ні, мова зовсім не йде про те, щоб залити в резервуар атомайзера реальне пиво - не варто взагалі намагатися провернути такий трюк, оскільки він може бути небезпечний для здоров'я. Однак отримати в своє розпорядження рідину, яка створить повне відчуття того, що в баку дійсно хлюпається улюблений пінний напій мільйонів людей в усьому світі, можна. Йдеться про рідину бренду Bochka, яка реально імітує смак пива, нехай і володіє при цьому кілька різким присмаком. Причому, вибираючи для цього продукту назву, представники компанії-виробника, схоже, вирішили не винаходити велосипед, а тому підписали його гранично просто - Bochka Beer.

Перекур з перекусом

Про існування рідин зі смаком їстівного відомо вже давно, чого варті численні рецепти зі смаком пончиків, тістечок або зефіру. Але хто б міг подумати, що виробники підуть ще далі і спробують запропонувати користувачам рідину зі смаком піци. Але саме так і зробила компанія The Perfumers Apprentice, випустивши на ринок відповідний ароматизатор і зробила створення рідини зі смаком піци доступним для всіх.

Час новорічних салатів

І якщо хтось ще вважає, що рідина зі смаком піци або пива - це максимальне безумство, на яке здатні сучасні виробники, не поспішайте закривати вікно фантазій. Як вам варіант рідини зі смаком крабових паличок - ключового інгредієнта одного з найпопулярніших новорічних салатів. Зрозуміло, повноцінний салат в даному випадку не нарізати, але отримати знайомий смак тих самих крабових паличок можна. Причому, мова йде про відносно точну передачу смаку, більше нагадує смак натурального вареного краба, а не субпродукту, який покупцям продають під виглядом крабових паличок. Єдиний мінус такої рідини, як стверджують ті, кому довелося його спробувати, полягає в різкуватому рибному запаху.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости