Новость из категории: Він та Вона

Чи є ідеальні обручки для наречених?

Забобони, різноманітні прикмети і приказки предків призводять до того, що в погоні за практичністю молоді наречені обирають класичні кільця, які з часом зовсім не хочеться носити. Але за цими ж прикметами, знімати кільця, ніби як не можна.

Чи є ідеальні обручки для наречених?

Експерти ювелірного інтернет-магазину Злато, в першу чергу, звертають увагу молодих на вибір обручки, а вже потім - на всі прикмети. Насправді, повір'я в те, що кільце з весілля краще не знімати, найімовірніше пов'язано з тим, щоб дорогоцінний виріб не загубилося або його б не вкрали. Каталог прикрас Zlato дозволяє підібрати аксесуар, не дивлячись на забобони.

На що звернути особливу увагу при виборі обручки?


У сучасному асортименті прикрас дуже легко заплутатися, адже виробники пропонують стільки аксесуарів, що у прямому сенсі очі просто розбігаються. Але, до вибору заручного аксесуара потрібно підійти відповідально й серйозно.

1. Складність дизайну. Обручки носяться не тільки в день весілля і урочистості. Така прикраса супроводжує молодих протягом всього спільного життя. Це означає, що чим менше вага, простіше форма і менше різноманітних виступаючих елементів декору, тим більш зручним і практичним буде аксесуар. Складна дизайнерська модель, звичайно ж, здається цікавою, але в догляді за дітьми або навіть в робочий час вона може виявитися не зручною.
2. Розмір кільця і ​​мінливість розміру пальця. Зазвичай, в літній період тіло людини набрякає, а пальці стають більш повними. До того ж, з віком рука стає також більшою. Отже, якщо модель обраного кільця за розміром прямо до пальця, краще віддати перевагу виробу з більшим розміром. В цей же час, взимку ручка стає менше, а значить важливо, щоб кільце не було завеликим.
3. Універсальність виробу і кольору. Сьогодні серед асортиментів представлені різні обручки: рожеві, червоні, жовті, чорні і навіть зелені. Виглядають вони, безсумнівно, яскраво і незвично, але варто подумати: а чи буде бажання носити таке кільце кожен день. Ймовірно, воно швидко вийде з моди і набридне.
4. Форма пальців і руки. Порада тут досить проста і зрозуміла кожному користувачеві. Чим витонченіше ручка і тонше пальці, тим меншою повинна бути шинка кільця. І навпаки, для великої руки краще підібрати кільце з середньою шинкою або модель-американку.

Знімати чи не знімати — ось в чому питання


Представники різних професій, як жінки, так і чоловіки, мають самостійно приймати рішення про те, коли знімати, а коли одягати кільце. Перукарі, будівельники, лікарі, кулінари можуть не носити обручки та інші прикраси на руках тільки тому, що під час роботи виріб може пошкодитися. Крім того, фахівці інтернет-магазину Злато говорять про те, що в процесі будь-яких дій кільце може заважати роботі. І навіть більше: кухарям, наприклад, взагалі заборонено надягати кільця.

Чи є ідеальні обручки для наречених?

В цілому, ніяких заборон і суворих правил про зняття обручки немає. Але, завжди є особистість людини, який самостійно вирішує, носити аксесуар чи ні. Зняти обручку зовсім не означає зруйнувати сім'ю, адже теплі відносини будуються не на аксесуарах.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости