Новость из категории: Спорт

Нове надбання спортивного Глухова

Минулої п’ятниці біля ЗОШ №3 відкрилася новий спортивний майданчик Він розташований за спортмістечком (поперечини, брусся, сходинки, тощо) –в напрямку саду міської ради. Колись тут був майданчик – хокейний, але близько 15 років він дійшов до такого стану, що його демонтували. Нова спортивна споруда – тепер вже не «коробка», а футбольне поле міні – формату, з`явилася завдяки ініціативі «Гармонії». Від задуму до його втілення в життя знадобилося якихось два тижні.

Нині на колишньому пустирі стоять металеві, пофарбовані білим, вбетоновані у грунт і загратовані залізним пруттям замість сітки, ворота. Молоду зелену травичку помережила яскрава розмітка. На момент нашого прибуття тут дзвеніли веселі хлопчачі голоси, бігали у яскравому спортивному вбранні малі футболісти. Проводилася чергова гра дитячого турніру серед учнів 5, 6, 8 класів з вуличного футболу. Судив її сам батько-натхненник спорудження спортмайданчику, голова СК «Гармонія» Фелікс КОЛТАКОВ. Під час короткої перерви він розповів, як створювався хай і не «просунутий», але добротний і цілком функціональний спортивний об`єкт: -Вважаю, що майданчик з`явився, насамперед тому, що у нашому місті, попри всі економічні чи інші ускладнення, знаходяться небайдужі люди, які просто від серця готові підтримати корисну справу. В нашому випадку допомогли, наприклад, фірма «Стиль». Її грейдер вирівняв поверхню на місці колишньої шкільної столової. А майданчик зводився, як то кажуть, всім миром. Окрім місцевих прихильників активного способу життя, дізнавшись про наше починання, допомагали і земляки, котрі мешкають за межами Глухова – той-же Юрій Кислейко. Були й предметні «привіти з-за кордону».

Так Михайло ГРИБЕНКО, який зараз мешкає в Естонії, завітавши на Великдень до рідного Глухова, захопив з собою два комплекти футбольної форми, і подарував нашим хлопчакам. Зазначимо, що футбольний майданчик у ЗОШ№3 – лише одна зі спортивних новобудов «Гармонії». У її активі також – прекрасне спортмістечко на Ковпака, 7, обладнання двома сучасними баскетбольними щитами відкритої баскетбольної арени на території тієї-ж ЗОШ№3, поряд з футбольним майданчиком про який ішлося вище. А ще тут розпочалося будівництво ще одного - для кросфіту. Хлопці з «Гармонії» працюють може методично і якісно. Завдяки їх ініціативності і наполегливості Глухів поволі приростає – і спортивними талантами – і новими можливостями для їх пошуку і плекання.
 
Андрій КОВАЛЕНКО
Фото FB – групи «Глухів спортивний»


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости