Новость из категории: Новини

Крадіжка зброї

До Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця району про те, що невідомі особи з його будинку вчинили крадіжку нарізної вогнепальної зброї, грошей та майна. Потерпілий розповів, що він перебував в сусідньому селі, коли йому зателефонував знайомий та повідомив, що з його будинку двоє невідомих виносять майно. Прибувши до свого господарства потерпілий виявив, що окрім грошей та майна у нього викрадено нарізну вогнепальну зброю на носіння та зберігання, якої у нього є передбачені законом дозволи.

Викрадено карабін ОП СВТ калібру 7,62 мм, №ВЮ-1157 та карабін МП СКС калібру 7, 62 мм, № КС-2445, мисливську гладкоствольну рушницю ИЖ 54( 12 калібру) метало детектор, гроші в сумі 15 тис. грн., два електрозварювальних апарати, комп’ютерний монітор та системний блок, пневматичну гвинтівку марки AIR ARMS S 410-SL XTRA FAC. Начальник Глухівського відділу поліції Ленід Бібік розповів – Прибувши на місце події слідчо-оперативна група встановила, що навісний запірний пристрій до вхідних дверей будинку зірвано разом зі скобою, речі розкидані хаотично на підлозі кімнат, дверцята металевої шафи (сейфу) зламані. Ткож встановлено очевидців події, які поліцейським повідомили, що особи які вчинили даний злочин пересувались на автомобілі, запамятали вони також марку та номерний знак транспортного засобу.
 
Також вказали, що злочинців було двоє. Перший чоловік одягнений в куртку комуфляжного типу, другий - в кофту чорного кольору з капюшоном. Тогго ж дня, в ході проведених першочергових слідчо-оперативних дій поліцейськими було знайдено автомобіль та поміщено його на штрафмайданчик Глухівського відділу поліції. Також встановлено, що злочин скоїли раніше неодноразово судимі за корисливі злочини 24-річний та 30-річний мешканці Глухова. Наразі слідчим відділом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 262 та ч.3 ст. 185 КК України. Зловмисникам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та домашнього арешту. Все викрадене повернуто потерпілому.
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости