Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто: викрадач нових велосипедів (відео)

Цього разу в поле камер відеоспостереження магазину «Динамо» попав невисокий кремезний чоловічок. Він підійшов до торговельного закладу з боку клубу «Ринг + Татамі», тримаючи в руках пакет з чимось важким. З високою часткою вірогідності можна припустити, що це були масивні кусачки для розщеплювання ланцюгів та дроту. Ось він перетинає Києво – Московську, слідкує за продавцями, які перекурюють на ганку, а коли вони заходять до магазину, прямує вслід – переконатися, що не будуть більше виходити.

Безпечне місто: викрадач нових велосипедів (відео)

Далі починається процес розглядування виставлених зовні новеньких веломашин. Наскільки можна зрозуміти, його цікавить двоколісний транспорт ціною 3,5 тис. грн.. і вище... Він уже пригледів «жертву», почав діставати з пакету знаряддя своєї не дуже вдячної (крадії, навіть дуже кваліфіковані, ніколи не оминають тюрми, а багато хто – й суми) праці. Аж тут на виході з «Динамо» з`являється у супроводі батька, вдягненого у камуфляж, хлопчик років п`яти – шести, і, відразу звернувши увагу на дивакуватого «дядечка», ненав’язливо цікавиться, що то він робить.
 
Батько, спочатку начебто зациклений на якихось суто своїх питаннях, теж звертає увагу на крадія, і – кидається до магазину, щоб попередити про біду. Зловмисник щезає, втім ненадовго. Він обходить квартал, знову займає звичне місце для спостереження, двадцять хвилин тиняється між «Олімпом» та входом до підвального приміщення колишнього спортклубу. Йде геть тільки тоді, коли остаточно пересвідчується, що продавці напоготові.
 
Андрій КОВАЛЕНКО
 
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости