Новость из категории: Новини

На 9593 гривень мешканка м.Глухів поповнила кишені шахраїв

Глухівські правоохоронці розшукують афериста, який поповнив свої кишені на 9593 гривень. Жертвою зловмисника стала 50-річна пенсіонерка яка, щоб зекономити, на сайті оголошень в Інтернеті замовила газоблок у кількості 16 м кубічних, за який завчасно перерахувала гроші, а товару так і не отримала. До поліції звернулась 50-річна мешканка м.Глухів.

На 9593 гривень мешканка м.Глухів  поповнила  кишені шахраїв

Жінка розповіла, що її чоловік мав відремонтувати свій гараж, вирішила подивитися оголошення в Інтернеті, де і натрапила на цікаву пропозицію за досить низькою ціною. Домовившись про покупку товару, заявниця без вагань пішла до банку та перерахувала 9593 гривень на вказаний номер банківської картки так званого продавця. Їй було обіцяно, про те, що товар буде доставлено на другий день після замовлення.От тільки зрозумів, що це був обман, коли обіцяного газоблока так і не отримала. - Працівники поліції роблять все можливе аби встановити зловмисників.
 
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», яка передбачає до трьох років обмеження волі. Ми знову звертаємось до громадян бути уважними та обережними під час придбання товару в Інтернеті – наголошує начальник Глухівського відділу поліції Леонід Бібік. – Просимо не довіряти інтернет-продавцям та не перераховувати кошти до отримання товару.»
 
Глухівський відділ поліції

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости