Новость из категории: Новини

Новини коротко

Для дітей з особливими потребами

З нового навчального року в ЗОШ №3 розпочав функціонувати спеціальний підготовчий клас для дітей з особливими потребами. У ньому займаються шестеро дітей віком 6-7 років. Окрім викладання загальних дисциплін, з ними проводять корекційні та розвиваючі заняття.

Вл. інф.

Смарт-кафе у ГАТІ СНАУ

В агротехнічному інституті запрацювало смарт-кафе «Smile». Студенти, викладачі, інші співробітники закладу не лише можуть доволі непогано харчуватися, але й отримали можливість збиратися, обмінюватися думками, насолоджуватися приємною атмосферою. До всього, найближчим часом кафе планують дообладнати сучасними меблями, провести Wi-Fі. Проект кафе розробив викладач будівельних дисциплін Денис ОВСЯНКО та студенти-будівельники, під час проходження практики.

За інформацією Оксани ЗУЄВОЇ

«Бавляться» із зарплатнею

На спільному засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших виплат, і районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Глухівськоїт РДА, що відбулося нещодавно під головуванням Володимира КАРТАВОГО, заслухали пояснення керівників СФГ «Колос», Червоного, Дунаєцького та, Вільнослобідського ССТ, де не дотримується диференціація заробітної платні.

За інформацією glh . sm . gov . ua

Школи в Уздиці більше не буде?

На нещодавній сесії райради прийнято рішення про призупинення навчально – виховного процесу в уздицькій школі, котра, як відомо, на сьогодні є структурним підрозділом Баницького «опорного» НВК. Там залишилося лише 8 учнів, і всі вони, за словами керівника районного відділу освіти Н. ВОЛОНЧУК, воліють вчитися у Баничах, які, не виключено, стануть центром нової об’єднаної територіальної громади.

Вл. інф.

Скандал зі «швидкою» набуває міжнародного характеру

Лавиноподібним набирає обертів скандал навколо авто «швидкої допомоги», придбаного за кошти української діаспори в Нідерландах. Про нього вже два рази йшлося й на шпальтах нашого видання. Днями додаткового розголосу проблемі, що виникла завдяки незрозумілій впертості сумських митників, які відмовляються оформити практично новий «Мерседес – Спринтер», начебто через його невідповідність нормам «Євро-5», надала очільниця голландської діаспори Віра ЛУЦЕНКО (ЗВААН). Вона зробила низку досить різких заяв на адресу митниці кореспондентам «Сегодня». Відоме видання вважає, що проблема з каретою «швидкої» для глухівської лікарні набуває міжнародного розмаху.

Вл. інф. + segodnya.ua

Відзначили найкращих

За підсумками спортивного року, що закінчився, грамотами голів Глухівської РДА та райради нагороджено вихованку Баницького відділення районної ДЮСШ Оксану ДРУЧЕК та капітана баницького «Кварциту» Миколу НЕГОВОРЕНКА, а за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту - полошківського сільського голову Андрія АВРАМЕНКА, директора районної ДЮСШ Олега МОСКАЛЕНКА, та вчителя фізкультури Есманьської ЗОШ Сергія СОТНИКА.

За інформацією gluhivrayrada.net. ua



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости