Новость из категории: Статті

Закулісся розіграшу від Звонок “Дід мороз хороший повертає гроші”

Новорічні свята — час подарунків, віри в диво та здійснення бажань. Разом із тим, це пора, коли ми зважуємося на великі покупки, а магазини — на великі знижки й розіграші. Для того, аби привабити покупця, потрібно щось особливе. А для того, аби цей же покупець прийшов до знову, потрібно, аби він міг вам довіряти.

Однак сфера продажів — річ надзвичайно заплутана для звичайних людей. Аби при відкрити завісу таємничого світу купівлі-продажу, ми поспілкувалися з засновниками мережі магазинів техніки «ЗвонОК» двома товаришами Андріями.

«Зимові свята — це завжди нагода перевірити бізнес на чесність, — розповідають вони. — Не зовсім добросовісні підприємці люблять влаштовувати лише видимі акції та знижки. Хтось піднімає ціну на товар, а потім нібито її зменшує, хтось пропонує подарунки, але ці подарунки — просто товар, що залежався на складі».

Для ЗвонОК під час будь-якої акції важливо не просто продати, а стати ближче до своїх покупців, зрозуміти потреби — розповідають засновники «ЗвонОК», — Саме тому цього разу ми «виділили» бренд «Samsung», адже їхня техніка корист ується особливою популярністю. А для того, аби уникн ути «непотрібних подарунків», вирішили відшкодовувати вартість покупок».

14 січня в «сім’ї» мережі «ЗвонОК» відбувся розіграш одночасно в семи містах: Сарни, Чернігів, Конотоп, Лубни, Білопілля, Кролевець, Глухів. Новорічна акція проводилася з 18 грудня. Якщо в чеку покупців була техніка «Samsung», вони мали можливість виграти компенсацію вартості покупки до 10 000грн. А з чеком товарів будь-якого бренду – компенсацію вартості покупки до 2 000грн.

Переможцями розіграшу від мережі побутової техніки стали 14 мешканців і мешканок семи міст. У Глухові удача посміхнулася Тетяні Задачиній та Лідії Пусь.

Тетяна — не з азартних. Жінка завжди віддавала акційні купони чи лотерейні квитки знайомим, тому й анкету у «ЗвонОК» заповнювала без особливих очікувань. Перемогти, на думку пані Тетяни, їй допомогла онучка, що прийшла з нею на розіграш. «Онука хотіла просто побачити, як усе відбувається. Їі разом із іншими дітлахами теж просили покрутити барабан. Мабуть, так і начарувала нам перемогу», — розповідає Тетяна Задачина.

Лідія Пусь, яка того дня теж стала переможницею, теж не особливо вірила у свою удачу. Та й на розіграш прийшла «аби поглянути». Однак поверталася додому жінка вже з неочікуваним прибутком.

Обидві переможниці розповідають, що тепер вірять у свою удачу значно більше. Кажуть, що такі події змушують розуміти, що шанс ніколи не можна марнувати.

«Новий Рік — свято особливе. Навіть дорослі мимоволі вірять у дива. Для «ЗвонОК» розіграші — можливість ці дива втілити у життя»



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости