Новость из категории: Інформація

Звернення міського голови Мішеля Терещенка до жителів міста Глухова

Час істини для Глухова_______________________________

Дорогі глухівчани!

Довірена мені вашими голосами посада міського голови міста Глухова – це велика відповідальність за сьогоднішнє і майбутнє нашого міста за достойне життя жителів і виконання їхніх справедливих вимог, за повноцінне і успішне життя наших дітей …

Ваше велике довір’я надає мені сил і упевненості в тому, що ми разом з вами можемо подолати тимчасові труднощі.

Звернення міського голови Мішеля Терещенка до жителів міста Глухова

Тому, вважаю своїм обов’язком донести до громади ситуацію, в якій опинилось наше місто. А все почалось відтоді, коли у нас появились кошти і комусь вони не дають спокою. Річ у тім, що в порівнянні з 2015 р., коли у владі перебував шановний Юрій Бурлака, дохідна частина бюджету складала близько 35 мл. грн. і цей бюджет був дотаційний, то тепер за минулий 2017 рік ми маємо перевиконання більше ніж у 2 рази, а це вже 80 млн. грн. і ці кошти ми можемо використати на користь та розбудову міста, а за 2018 рік дохідна частина може досягти 100 мл. грн., що в тричі більше 2015 року.

Здавалося б, що депутати міськради, яким ви, шановна громадо, довірили право вирішувати найголовніші проблеми міста, повинні радіти наповненості бюджету, а бюджет – це  розпис грошових доходів і витрат нашого міста, підприємств, установ, що стосується кожної сім'ї, окремої особи, частина депутатів перетворила процес прийняття бюджету в інструмент маніпуляцій і тиску на владу у власних інтересах. Саме так!

Чому ж окремі депутати від «Волі народу», «Укропу», «ББП», більшість з яких у минулому представляли партію регіонів, на словах виступають за добробут глухівчан, а на ділі бойкотують прийняття цілком вивіреного бюджету розвитку міста?

З однієї сторони вони діють в інтересах власного збагачення, а не для глухівчан, а з іншої – готують трамплін для виборів відомого в наших краях багаторазового народного депутата України Андрія Деркача, з яким у нас різне бачення майбутнього України і майбутнього нашого міста. Як і ви, дорогі глухівчани, я бачу місто без корупції, котре живе за законами України, а не за «договорняками», без підлабузників і дволиких «друзів», без підкилимних торгів, де вибори до вищих і місцевих органів влади проходять без фальсифікацій!

Тому так наполегливо ці «добродії» хочуть усунути мене з посади міського голови, а якщо не вдається, - блокувати всі позитивні починання.

Головне: ми не стоїмо з протягнутою рукою, у нас кошти є, але ці кошти ми плануємо направити не на проїдання, а на розвиток, безумовно, забезпечивши виплати зарплат всім працівникам бюджетних установ, використавши всі можливості надходження коштів, в тому числі і субвенцій від держави …  

Глибоко переконаний: частина депутатів, які не бачать майбутнього нашого міста і не працюють на нього, втратять можливість так чи інакше вирішувати вашу долю, але на сьогодні вони повинні прислухатись до думки виборців, які надали їм депутатські мандати. Тому, справедливо буде ще раз всім нашим депутатам вислухати думку більшості глухівчан стосовно прийняття бюджету на 2018 рік та прийняти рішення в інтересах міської громади.

Запрошую всіх депутатів міськради і глухівчан, котрі відчувають відповідальність за долю нашого міста, на розширену сесію, яка відбудеться в міському палаці культури в суботу, 3 березня, о 14.00 годині дня. Сподіваюсь на вашу підтримку, дорогі глухівчани.

З повагою: Мішель Терещенко, ваш міський голова.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости