Новость из категории: Новини

Ви нам про якість перевезення, а ми вам про тарифи. Або гра в одні ворота

Саме так, а не інакше, можна назвати "реагування" відповідних служб України, що відповідають за організацію безпечного та якісного перевезення пасажирів автобусами міжобласного сполучення. Історія про жахливі умови перевезення пасажирів міжобласним рейсом за №189/190 маршруту Глухів-Київ, який обслуговув ТОВ "Луганська автотранспортна компанія - 0777", а нині – ТОВ «АТП Стріла», відома в Глухові всім, адже послугами саме цього рейсу користується чимало мешканців Глухова, яким необхідно добратися до Києва вранці.

Громадськість міста, депутати, пересічні мешканці Глухова забили тривогу вже давно, але результат поки що нульовий. Варто зазначити, що міський голова Мішель Терещенко неодноразово звертався щодо вирішення цього болючого для містян питання до Міністерства інфраструктури України, Головного управляння держспоживслужби в Сумській області, Державної служби України з безпеки на транспорті та особисто до голови цієї служби - Ноняка М.В.. Вивчаючи реакцію чиновників вищого рівня на низку звернень представників місцевої влади Глухова, складається враження, що відбувається розмова глухого з німим.

Постійне ігнорування зі сторони високопосадовців цілком справедливих вимог глухівчан щодо забезпечення гідного обслуговування та безпеки пасажирів зазначеного рейсу, скидається на відверте кришування відповідними службами і відомствами інтересів окремих перевізників та надання переваг під час проходження конкурсного відбору на право перевезення пасажирів по маршруту "Глухів-Київ" лише «своїм».
Ви нам про якість перевезення, а ми вам про тарифи. Або гра в одні воротаВи нам про якість перевезення, а ми вам про тарифи. Або гра в одні воротаВи нам про якість перевезення, а ми вам про тарифи. Або гра в одні воротаВи нам про якість перевезення, а ми вам про тарифи. Або гра в одні ворота


Необхідно додати, що чергове звернення Мішеля Терещенка до Державної служби України з безпеки на транспорті було на початку березня цього року. Ймовірно, що і цього разу відповідь міститиме інформацію про тарифи на перевезення, адже показувати червону картку воротарю, який спокійно відпочиває на травичці поруч з воротами, наспівуючи «А нам все одно….» суддя не стане. Чому не стане? Відповідь риторична по суті своїй «А судді хто?».
 
Оксана Друпп


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости