Новость из категории: Новини

Новини коротко

Готуємося до весняного паводку

Хоча весна нагадує про себе аж ніяк не в тій мірі, що від неї можна очікувати на кінець березня, міські служби розпочали готуватися до великого паводку, який певне, очікуватиме на нас найближчими тижнями. Оскільки виникає реальна загроза розповсюдження з талими водами збудників інфекційних хвороб – зокрема черевного тифу, паратифів, вірусного гепатиту А, дизентерії, ентеровірусів тощо, у Глухівському відділі обласного лабораторного центру (колишня рай СЕС) попереджають про необхідність дотримання елементарних санітарно- гігієнічних норм, зокрема заборони використання для побутових потреб води з відкритих водойм.

За інформацією Глухівського відділу Сумського лабораторного центру

Знову допомогли захисникам Вітчизни

На минулому тижні громадська організація «Центр активних глухівчан» відправила новий вантаж з маскувальними сітками для українських бійців, які воюють на Донбасі. « Робота йшла довго. Дуже було холодно. Мало бажаючих мерзнути. Руки швидко дубіли, але хай помалу, але доплели. Чергова маскувальна партія поїхала на допомогу. Працюємо далі. Сподіваємося що весна все ж таки прийде і людей у нашому гаражі прибавиться» зазначає з цього приводу на своїй FB – сторінці волонтер Ірина ГАЙДУК

Вл. інф. + FB

Юні екологи Глухівщини: перший крок у велику науку

У Сум ДУ відбулася науково – практична конференція « Перший крок у науку», де Глухівщину гідно представила Марина КРАВЧЕНКО з перемозького НВК. Її доповідь на тему екологічного моніторингу поширення Viscum album в урбанізованих ландшафта Глухівщини визнано другим в екологічній номінації.

За інформацією Глухівського районного відділу освіти

ІЛК, технічні коноплі: вміємо самі, навчимо інших

З 2 по 6 квітня у стінах Глухівського ІЛК, за спільної ініціативи з Асоціацією «Українські технічні коноплі» відбуватиметься семінар - тренінг з вирощування, збирання, переробки технічних конопель, на якому передбачається ознайомити учасників з сучасними технологіями вирощування, інноваційними розробками та промисловим застосуванням знову перспективної луб’яної культури.

За інформацією ibc-uaas.at.ua



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости