Новость из категории: Новини

Новини коротко

Виплати зекономлених субсидій

За даними управління соціального захисту населення Глухівської міської інформує до відділень банків вже надійшли кошти на виплату частини невикористаної суми субсидій у розмірі 91,3% від зареєстрованої потреби.

За інформацією УСЗН

Радіаційний фон – в безпечній нормі

За даними Глухівського відділу Сумського лабораторного центру МОЗ, який проводить дослідження радіаційного фону, його показник становив у листопаді 0,11 мк3в/ггод., що не перевищує природного фону для України (0,08-0,16 мкЗв/год), і знаходиться в межах безпечних норм.

За інформаці єю завідуючої Глухівського відділу Сумського лабораторного центру МОЗ Марини М АТВІЄНКО

 

На підтримку інвалідів

Відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій населення міста на 2014 – 2018 рр. з початку року допомогу на загальну суму 49, 5 тис. грн.. отримало для гемодіалізу 9 інвалідів І групи, а 11 інвалідам по зору надано житлово – комунальних пільг на 20,5 тис. грн.

Також протягом року люди з обмеженими фізичними можливостями отримали 290 технічних та інших засобів реабілітації.

За матеріалами Глухівської міської ради

Африканська чума свиней: Глухівщина напоготові

Недавній випадок захворювання свиней у сусідньому з Глухівщиною Собичеві (див попередній номер газети) на т. зв. африканську чуму спонукав районне керівництво провести засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії під головуванням першого заступника голови РДА Володимира КАРТАВОГО. Про поточну епізоотичну ситуацію в області, доповів начальник глухівського міськрайонного управління Держпродспоживслужби Сергій КРАВЧЕНКО. Прийнято рішення щодо продовження заходів щодо профілактики та ліквідації інфекційних хвороб тварин, в т. ч. й АЧС.

За інформацією Глухівської РДА

Працюючих стало менше - на 7 тисяч

На початку поточного місяця Головне управління статистики у Сумській області повідомило, що

у жовтні 2017р. на підприємствах, в установах та організаціях Сумщини було зайнято 206,4 тис.осіб проти 213,8 тис.осіб торік.

За матеріалами Головн ого управління статистики у Сумській області

Імена бувають різні

На Сумщині цієї осені батьки давали новонародженим ось такі дивні імена :Еллана, Андіана, Ріана, Габер та Константінос. Найбільше ж уживанішими є: серед дівчаток - Софіями, Ганна, Анастасія, Марія, Поліна; хлопців - Максим, Артем, Олександр, Дмитро та Тимур.

За інформацією головного управління юстиції у Сумській області

Глухівський район – у трійці лідерів по м`ясу

Глухівський, Шосткинський та Путивльський райони найбільше за інші наростили виробництво м`яса за три квартали поточного рпоку. Загалом на Сумщині протягом січня–вересня вироблено 44,0 тис.т м’яса ( у живій масі), 321,4 тис.т молока, 308,7 млн.шт яєць. Перевищили рівень аналогічного періоду минулого року по виробництву м’яса сільгосппідприємства 8 районів Сумщини.

За інформацією Головного управління статистики у Сумській області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости