Новость из категории: Новини

Анна КРИВОНОС отримала ключі від губернатора

Відбулася знаменна подія: урочисте вручення ключів від житла, набіганого та настріляного 21-річною спортсменкою Анною КРИВОНОС. В січні я підняла тему житлових умов глухівської біатлоністки, п'ятикратної чемпіонки світу. І ось у цій справі поставлено остаточну крапку.

Віднині Ганна - повноправна власниця своїх квадратних метрів. У неї просторий будинок на околиці Глухова, з невеликим городом, за парканом озеро. Керівництво області відзначає, що її випадок – саме той, шо об'єднав всі гілки влади; результат згуртованої роботи - вирішення проблеми біатлоністки буквально в лічені місяці. З цієї нагоди до обласного центру прибули представники Міністерства молоді і спорту України, Міносвіти і науки, Департаменту олімпійського спорту та інші. Від сім’ї замість Анни приїхала її мама, Галина Володимирівна.
 
Сама «винуватиця урочистостей» на той момент перебувала на зборах за кордоном. Мама, не приховуючи сліз, слухала добрі слова в адресу своєї дочки, і, звичайно, подякувала від усього серця всім, хто не залишився байдужим до їхніх проблем. А керівник національної федерації біатлону Володимир БРИНЗАК пообіцяв особисто пересвідчитися, що Анна таки має гідне житло:
- У Глухові я ще не був, тому обов'язково заїду в гості.
 
Оксана КОВАЛЬОВА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости