Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія не відбулась … (відео)

З різних джерел, в т. ч. і з вуст політичних опонентів міського голови м. Глухова Мішеля Терещенка неодноразово надходила інформація, що 11 липня, коли відбудеться чергове судове засідання на предмет визнання легітимності «бюджету 1 березня», прийнятому на східцях Глухівської міської ради, «Воля народу» та її прибічники не збираються брати участь у жодному сесійному засіданні. Ця інформація стовідсотково підтвердилася. Чергова спроба прийняття бюджету за участі лікарів та медперсоналу Центральної рай лікарні, завершилася, як і попередні спроби, практично нічим. Цього разу, 5 липня, сесійне засідання з тим же порядком денним, як і попереднє, 21 червня (нагадаємо що теж не відбулося) вирішили проводити в актовому залі лікарні. Втім, цього разу взагалі зібралися 12 народних обранців.

«Опозиційний» спектр був представлений лише позафракційним депутатом Тетяною МИХАЙЛИК, з боку котрої прозвучали не зовсім аргументовані виправдання щодо не голосування за бюджет міста. Присутні у залі, на жаль, не почули з її вуст бажання допомогти вирішити проблеми медпрацівників, натомість в її словах лунали лише образа та звинувачення на адресу секретаря Олени Демішевої, незважаючи на те, що останньою був представлений громадськості достатньо детальний звіт по формуванню бюджету. Міський голова Мішель ТЕРЕЩЕНКО знову був вимушений констатувати відсутність кворуму, і вкотре повторив попередні, цілком вмотивовані висновки щодо своїх опонентів. Що ж кажуть глухівчани з цього приводу: - Якщо депутати від фракцій «Укроп», «БПП», «Воля народу» не з’являються на сесії та відмовляються голосувати за бюджет і ставлять свої політичні та бізнесові інтереси вище за інтереси громади міста, то хай вони складуть свої мандати. Довіра глухівчан до їхніх обіцянок скінчилася.
А головне: чи є ще шанс у депутатів, які вагаються, виправдати довіру громади міста, чи точка неповернення вже пройдена?!
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости