Новость из категории: Статті

Вибухають «консерви» Путіна - проти вступу України до ЄС та НАТО та благають Вселенського патріарха щодо відкладення Україні Томосу про автокефалію

Майже всі колишні "регіонали" не підтримали ідею вступу України до ЄС та НАТО.

Як відомо, на одному з останніх засідань Верховна Рада розглядала проект постанови щодо включення до порядку денного дев'ятої сесії ВРУ питання внесення змін до Конституції України щодо стратегічного курсу на набуття повноправного членства України в ЄС і НАТО, і про направлення до Конституційного Суду України відповідних пропозицій на цей рахунок..

Майже всі підтримали запропонований законопроект, окрім представників Опоблоку та одного позафракційного депутата – Я. Я. БЕЗБАХА. Окрім нього, проти голосували 28 «опозиціонерів». Утрималися від голосування Н.В. НОВАК ( Блок Петра Порошенка) та ще один позафракційний - С.П МЕЛЬНИЧУК(позафракційний).

 

Взагалі не голосували за конституційні зміни щодо Євросоюзу та НАТО зміни 14 представників різних політичних сил, в т. ч. й депутат від нашого виборчого округу Андрій ДЕРКАЧ.

Натомість він став ініціатором звернення до Вселенського патріарха Варфоломія, де прохає того, цитуємо:

- Собрать Всеправославное совещание, чтобы в согласии с Московским Патриархом выработать единственно Правильный подход: либо в предоставлении автокефалии УПЦ, либо размещением подворий Вселенского Патриархата на территории Украины (таковые уже по факту существуют здесь), либо иное совместное решение, которое поможет уврачевать раскол, всех устроит и всех примирит.

"Всєх устроіт і пріміріт" якщо таких нардепів гіперлупом відправлятимуть з Верховноі Ради прямо до благодаті без права на повернення!»

Деякі політичні оглядачі вважають це захистом національних інтересів, але не України, а держави – агрессора.

За інформацією obozrevatel.com, prm.ua, та FB-сторінки Ганни ВАЛЕВСЬКОЇ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости